Povezane vesti

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Berlinu, napadač još u bekstvu

RTS 20.12.2016
Teroristička organizacija Islamska država preuzela je odgovornost za napad kamionom na Božićnom vašaru u Berlinu u kojem je ubijeno 12 ljudi. Nemačka policija nema nikakav trag o tome ko stoji iza napada. Zbog nedostatka dokaza, osumnjičeni… »

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Berlinu

Gde investirati 20.12.2016
Islamska država preuzela je danas odgovornost za teroristički napad u Berlinu u kojem je vozač kamionom uleteo među posetioce božićnog vašara i ubio 12 osoba, prenela je agencija Amak, glasilo džihadista. “Vojnik Islamske države izveo je… »

Islamska država preuzela odgovornost za napad u Berlinu

Dnevnik 20.12.2016
LONDON/PARIZ: Islamska država (IS) preuzela je danas odgovornost za napad kamionom na Božićnom vašaru u Berlinu u kojem je ubijeno 12 ljudi, javljaju agencije. "Vojnik Islamske države izveo je operaciju u Berlinu kao odgovor na pozive da se uzmu na… »

Nemački ministar policije: Napadač je još u begu, pod velikim smo pritiskom, ali ne tapkamo u mestu!

Kurir 20.12.2016
Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer ne isključuje činjenicu da je ubica iz Berlina još uvek u begu. On je u večerašnjem razgovoru za nemačku nacionalnu televiziju ZDF potvrdio da je prvobitno osumnjičeni azilant pakistanskog… »

Nemačka policija: Uhapsili smo pogrešnog čoveka, pa smo ga pustili

Vesti online 20.12.2016
Prema novim detaljima istrage o napadu u Berlinu, uhapšeni Pakistanac nije vozio kamion. On je kasnije i pušten na slobodu jer tužilaštvo nema dovoljno dokaza protiv njega, pa je Nemčka ponovo u strahu jer to znači da se napad može ponoviti… »

Pakistanac osumnjičen za napad u Berlinu pušten na slobodu

Dnevnik 20.12.2016
BERLIN: Pakistanac osumnjičen za napad u Berlinu pušten na slobodu, tužilaštvo nema dovoljno dokaza protiv njega.Nemački dnevnik „Velt" preneo je ranije izjavu visokog. neimenovanovanog službenika policije da je uhapšen pogrešan čovek.Policija… »

Berlinska policija uhapsila pogrešnog čoveka

Dnevnik 20.12.2016
BERLIN: Uhapsili smo pogrešnog coveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemackom dnevniku „Velt". Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjiceni za napad na božicni vašar u Berlinu, nije bio vozac kamion kojim je… »

Berlin slavi "neznanog junaka"

Vesti online 20.12.2016
Nemački državljanin je više od kilometra pratio ubicu iz kamiona i tako pomogao policiji da ga uhvati u parku Tiergarten. Da nije bilo ovog, kako su ga nemački mediji prozvali, "neznanog junaka", ubica bi uspeo da pobegne. Nemačka policija još uvek… »

De Mezijer: Ne razumemo šta priča osumnjičeni terorista

B92 20.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nemačke Tomas de Mezijer je naveo da istražitelji ne mogu da razumeju šta priča osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu. Jedino što se o njemu zna jeste da je poreklom iz Pakistana i da je u Nemačku stigao… »

Nemačka policija uhapsila pogrešnog čoveka

B92 20.12.2016
Uhapsili smo pogrešnog čoveka, rekao je visoki neimenovani službenik policije nemačkom dnevniku "Velt" Policija Berlina polazi od toga da uhapšeni Pakistanac, osumnjičen za napad na božićni vašar u Berlinu, nije bio vozač kamiona kojim je… »

Panika u Berlinu: Naoružani napadač još na slobodi, može ponovo da napadne!

Kurir 20.12.2016
Nemački dnevnik Die velt javlja da je policija uhapsila pogrešnog čoveka u vezi sa napadom na božićnji sajam u Berlinu i da je ubica još na slobodi. I dalje je nepoznat napadač koji se zaleteo kamionom u gomilu ljudi na sajmu i ubila najmanje 12… »

De Mezijer: Nema sumnje da je reč o napadu

RTS 20.12.2016
Nemački ministar unutrašnjih poslova Tomas de Mezijer rekao je da nema sumnje da je incident u Berlinu bio napad. Osumnjičeni negira krivicu i nije bio ni u jednoj bazi terorista. Za sada nema povezanosti sa Islamskom državom. Nemački ministar je… »

De Mezijer: Ne razumemo šta priča osumnjičeni terorista

Danas 20.12.2016
Ministar unutrašnjih poslova Nemačke Tomas de Mezijer je naveo da istražitelji ne mogu da razumeju šta priča osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu. Kako prenosi B92, jedino što se o njemu zna je da je poreklom iz Pakistana i da je u Nemačku… »

Vesti dana »

Vladimir Bilčik novi izvestilac EP za Srbiju

Blic pre 12 satijoš 1 povezana

Tragična smrt Obrenovčanina u Čikagu

B92 pre 38 minutajoš 5 povezanih

Miholjsko leto i narednih dana

Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 4 povezane

Kurti: Dijalog ću voditi ja, ZSO je mrtva

Blic pre 8 satijoš 3 povezane