Povezane vesti
Prošlo je 15 godina od njegove smrti, a tek sada je izašlo na videlo da je NJU voleo do poslednjeg trenutka: U ovu pevačicu je…
Story 21.12.2016
Prošle su godine, a niko nije znao da je upravo nju voleo do poslednjeg trenutka... Pokojni pevač Rođa Raičević bio je miljenik među saradnicima, a platonsku ljubav gajio je, kako su pisali domaći mediji, prema jednoj koleginici. Posle 15 godina smrt… »
(Foto) 15 godina posle njegove smrti otkriveno: Rođa Raičević je bio zaljubljen u poznatu pevačicu!
Kurir 21.12.2016
Pokojni pevač Rođa Raičević bio je miljenik među saradnicima, a platonsku ljubav gajio je, kako su pisali domaći mediji, prema jednoj koleginici. Rođa je bio zaljubljen u Bubu Miranović. "Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto… »
Vesti dana »

Blokiran sud u Novom Sadu, zaposleni ulaze iza kordona policije, priveden Radivoj Jovović
Beta pre 30 minutajoš 28 povezanih

FT: Ukrajina spremna da kupi američko oružje vredno 100 milijardi dolara u zamenu za bezbednosne garancije
NIN pre 59 minutajoš 71 povezana

Vučić pred razlupanim SNS prostorijama – “Aca Srbin” izviždan u Cvijićevoj
Luftika pre 54 minutajoš 19 povezanih

"Ja sam za Ženevu": Makron predložio Švajcarsku kao lokaciju za sastanak Putina i Zelenskog
Blic pre 34 minutajoš 19 povezanih