Povezane vesti
Tramp: Opravdana "stroga provera" muslimana
Glas Amerike 22.12.2016
Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp rekao je u sredu da napadi u Evropi pokazuju da je "u pravu" kada je reč o planovima da, posle preuzimanja položaja u januaru, uvede strogu proveru muslimana koji ulaze u Sjedinjene Države. "Znate moje… »
"Znate moje planove": Tramp ne odustaje od predloga da muslimanima zabrani ulaz u zemlju
Blic 22.12.2016
Izabrani predsednik SAD Donald Tramp je rekao da ne odustaje od ideje o uvođenju zabrane za ulazak muslimana u Sjedinjene Države ili o registru za imigrante iz muslimanskih zemalja. Trump je nazvao napade u Berlinu i Ankari “groznim” i kazao da se… »
Trump: Bio sam u pravu
Al Jazeera 22.12.2016
'To je napad na čovječanstvo i mora se zaustaviti', rekao je Trump komentirajući smrtonosne napade u Berlinu i Ankari. Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump nazvao je ovotjedne napade u Berlinu i Ankari "groznima" te rekao kako se pokazalo da… »
Vesti dana »
"Neko bitan je bio u tom: Avionu!" Mreže gore zbog teorija zavere o sudaru u Vašingtonu, pominje se i atentat: "Pogledajte snimak, nešto smrdi!"
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana