Povezane vesti
Tijana Ajfon pred ulazak u Parove: ‘Glupa sam ja da bih imala taktiku’
Tračara 24.12.2016
Ostao je samo jedan dan do početka nove sezone rijalitija Parovi, a jedna od najatraktivnijih ukućanki svakako će biti starleta Tijana Ajfon. Tijanu smo već gledali u prethodnim sezonama, tako da znamo da od nje možemo da očekujemo svašta… »
Kreće ludilo: Oni su spremni za seks pred kamerama
Vesti online 24.12.2016
Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić najavljuju vrelu sezonu u rijalitiju "Parovi". Ovaj duo će se useliti u luksuznu vilu, a na pominjanje seksa samo klimaju glavom. - Kada je meni seks bio problem, ja sam zaljubljive prirode - uz osmeh kaže… »
Tijana Ajfon i Era su spremni: U novoj sezoni Parova će biti seksa!
Kurir 24.12.2016
Svi učesnici se pripremaju za novu seoznu "Parova", a neki od njih su otkrivili zanimljive detalje. Starleta Tijana Ajfon i pevač Era Ojdanić obećavaju skandale u rijalitiju „Parovi”. Oni će se useliti u luksuznu vilu, a ne kriju i da su voljni… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 3 minutajoš 62 povezane

Vučić: Daćemo sve od sebe da učesnike subotnjeg skupa obezbedimo, kao i sve druge ljude
N1 Info pre 16 minutajoš 54 povezane

Veliki broj građana na dočeku studenata na Terazijama: "Mama, tata, ne brinite - sve će biti u redu" (UŽIVO)
Novi magazin pre 51 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 40 minutajoš 35 povezanih