Povezane vesti

Počela sam da radim jednu “prljavu” stvar u krevetu i sada imam najbolji seks u životu

Počela sam da radim jednu “prljavu” stvar u krevetu i sada imam najbolji seks u životu

Telegraf 25.12.2016
Priredila sam dečku ukusno večeru, a nakon toga seksi veče. Sve je bilo savršeno i idealan početak za neverovatan seks. Ali nešto ipak nije bilo kako treba i ni on ni ja nismo bili uzbuđeni, a onda sam dobila savet koji će mi promeniti seksualni život… »
Igrala je u štiklama cele noći, a onda su počeli užasavajući bolovi. Rana je počela da se širi i ostala je bez noge!

Igrala je u štiklama cele noći, a onda su počeli užasavajući bolovi. Rana je počela da se širi i ostala je bez noge!

Telegraf 25.12.2016
- Morala sam da dam otkaz, što me je uništilo. Nisam mogla da verujem koliko mi se život promenio u samo nekoliko godina. Od osobe koja je volela da izlazi, postala sam žena koja ne izlazi iz kuće - rekla je Loren Brnet. Visoke potpetice, iako omiljena… »
Štikle su ovoj ženi upropastile život: Jednu noć su je nažuljale a kada je pogledala, pakao!

Štikle su ovoj ženi upropastile život: Jednu noć su je nažuljale a kada je pogledala, pakao!

Srbija danas 25.12.2016
- Mislila sam da je običan žulj ali istina je bila mnogo gora. Lorein Burnet (37) iz Škotske podelila je svoje loše iskustvo koje je imala sa štiklama. Ona je još 2008. godine na božićnoj žurki nosila cipele visoke 12 centimetara, što ju je na kraju… »

Vesti dana »