Povezane vesti
Srbi prave ZSO na Sretenje
Večernje novosti 27.12.2016
Poruka naših sunarodnika sa KiM Prištini i Briselu, posle nametanja novih uslova. Rakić: Strpljenju je došao kraj, svet ne sme nemo da posmatra sve ovo. UKOLIKO Priština i Brisel ubrzo ne sprovedu Briselski sporazum oko formiranja Zajednice srpskih… »
Drecun: Srbi imaju legitimno pravo da formiraju ZSO ako Priština nastavi opstrukciju
Novi magazin 27.12.2016
Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ocenio je danas da će srpski narod biti prinuđen da sam formira Zajednicu srpskih opština na Kosovu i da ima legitimno pravo da to sam uradi, ako Priština nastavi sa opstrukcijom… »
Drecun: Srbi na KiM treba da deluju jedinstveno
Kurir 27.12.2016
Predsednik Odbora Skupštine Srbije za KiM Milovan Drecun nije isključio mogućnost da je do razdora među poslanicima Srpske liste u kosovskom parlamentu došlo pod pritiskom albanske strane i pojedinih diplomatskih misija. Drecun je ocenio da je kod… »
Drecun: Srpski narod će biti prinuđen da sam formira ZSO na Kosovu
Blic 27.12.2016
Predsednik Odbora Skupštine Srbije za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun ocenio je danas da će srpski narod biti prinuđen da sam formira Zajednicu srpskih opština na Kosovu i da ima legitimno pravo da to sam uradi, ako Priština nastavi sa opstrukcijom… »
Vesti dana »

Završen "protest za Generalštab": Studenti položili vence ispred spomenika u Tašmajdanskom parku
Mondo pre 5 minutajoš 73 povezane

"Za nas nikada nije došao kraj": Slađani u bombardovanju stradala ćerka, suprug i sin ostali invalidi VIDEO
B92 pre 8 satijoš 49 povezanih

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 2 satajoš 75 povezanih