Povezane vesti
Hitno upozorenje! Ovu obavezu morate da uradite do 31. decembra
Srbija danas 27.12.2016
MUP izlazi građanima u susret. Ministarstvo unutrašnjih poslova podsetilo je danas građane da lične karte izdate na starom obrascu važe do 31. decembra i da je potrebno da ih zamene, uključujući i trajne. Kako se navodi u saopštenju, Uprava za uprave… »
MUP: Stare lične karte važe do kraja 2016.
N1 Info 27.12.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da lične karte izdate na starom obrascu važe do 31. decembra 2016. godine i da će MUP i za vreme novogodišnjih i božićnih praznika organizovati prijem zahteva za izdavanje dokumenata za hitne slučajeve… »
MUP PODSEĆA: Stare lične karte važe do 31. decembra
Moj Novi Sad 27.12.2016
Ministarstvo unutrašnjih poslova podseća građane da lične karte izdate na starom obrascu važe do 31. 12. 2016. godine. Uprava za uprave poslove Ministarstva unutrašnjih poslova organizovala je tokom decembra, u svim policijskim upravama u Srbiji, radno… »
Vesti dana »

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 41 minutajoš 29 povezanih

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i diplomatski izazovi
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 39 povezanih

Visoke temperature i rizik od požara u Srbiji: požar na Divčibarima i upozorenja RHMZ
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 44 povezane