Povezane vesti
Sve veća štednja, u banke "leglo" pola milijarde evra
Radio 021 28.12.2016
Narodna banka Srbije poručuje da štednja u dinarima raste, što ukazuje da su kamatne stope na uloge u domaćoj valuti i dalje relativno atraktivne. U Srbiji je od 2001. godine štednja beležila konstantan rast. Tako je pre 15 godina na knjižicama građana… »
Srbi štede u devizama: Svake godine u banke "legne" pola milijarde evra
Telegraf 28.12.2016
Narodna banka Srbije poručuje da štednja u dinarima raste, što ukazuje da su kamatne stope na uloge u domaćoj valuti i dalje relativno atraktivne. Narodna banka Srbije poručuje da štednja u dinarima raste, što ukazuje da su kamatne stope na uloge u… »
NBS: Građani godišnje u banke polože pola milijarde evra
Gde investirati 28.12.2016
Narodna banka Srbije poručuje da štednja u dinarima raste, što ukazuje da su kamatne stope na uloge u domaćoj valuti i dalje relativno atraktivne. U Srbiji je od 2001. godine štednja beležila konstantan rast. Tako je pre 15 godina na knjižicama građana… »
Štednja građana: Svake godine u banke “legne” pola milijarde evra
Večernje novosti 28.12.2016
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Tramp najavio da će uvesti smrtnu kaznu za svako ubistvo u Vašingtonu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Kiprani prebili jednog igrača Zvezde, a onda je Arnautović pobesneo, zbog ovoga je nastao haos na kraju meča
Telegraf pre 14 minutajoš 6 povezanih