Povezane vesti
Ivanov kritizirao EU i NATO zbog zastoja Makedonije
Slobodna Evropa 29.12.2016
Makedonski predsjednik Gjorge Ivanov kritizirao je u četvrtak Europsku uniju i NATO zbog zastoja u euroatlantskim integracijama Makedonije kazavši kako su djelomično odgovorni za političku krizu u toj zemlji. "Mi smo 2008. godine bili na pragu… »
Ivanov: EU i NATO delimično krivi za krizu u Makedoniji
RTS 29.12.2016
Umesto datuma za pregovore sa EU, mi smo blokirani; umesto članstva u NATO, mi smo ignorisani, rekao je makedonski predsednik u godišnjem obraćanju naciji. Makedonski predsednik Đorđe Ivanov kritikovao je Evropsku uniju i NATO zbog zastoja u… »
EU i NATO delimično krive za krizu u Makedoniji
Alo 29.12.2016
Makedonski predsednik Đorđe Ivanov kritikovao je danas Evropsku uniju i NATO zbog zastoja u evroatlantskim integracijama Makedonije rekavši da su delimično odgovorno za političku krizu u toj zemlji. Grčka je 2008. godine stavila veto na članstvo… »
Vesti dana »

(VIDEO) Poletela jaja ka funkcionerima SNS-a: U Nišu uporedo skup naprednjaka i zbor građana:
N1 Info pre 44 minutajoš 19 povezanih

Preminuo mladić povređen u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 9 minutajoš 56 povezanih

Danas: Fakultetima Beogradskog univerziteta stigla najava vanrednog inspekcijskog nadzora
Beta pre 1 satjoš 5 povezanih

Advokat Lakić: Tužilaštvo mora da utvrdi ko je naredio upotrebu zvučnog topa
Novi magazin pre 6 satijoš 11 povezanih

Studenti blokaderi blokirali GSP: Počelo kao pobuna bogatih i bahatih a sad se pretvorila u pobunu neradnika protiv radnika!
Kurir pre 1 satjoš 70 povezanih