Povezane vesti
Đoković: Nedostaju mi bitke sa Nadalom
Večernje novosti 03.01.2017
Rivalstvo sa Rafom je posebno, bilo je mnogo nezaboravnih duela. Vemić i Vajda se odlično slažu - kaže Nole. GODINAMA su Novak Đoković i Rafael Nadal ukrštali rekete u Kataru. Ovog puta se to neće desiti, jer sjajni Španac je odlučio da sezonu počne u… »
Đoković: Nedostaju mi dueli sa Nadalom
Vesti online 03.01.2017
Novak Đoković raduje se povratku Rafaela Nadala na tenisku scenu, nakon što se Španac mučio sa povredama poslednjih godina. Srbin i Španac su do sada imali 49 međusobnih duela, Đoković vodi 26-23, ali za razliku od prethodnih godina, ove se neće sresti u… »
Đoković: Nedostaju mi mečevi sa Nadalom
Press 03.01.2017
Novak Đoković je svaku godinu počinjao duelom sa Rafaelom Nadalom u Dohi, ali ove godine nećemo gledati duel velikih rivala u Kataru. foto: b92.net Dok je Srbin opet na istom mestu, Španac je odlučio da 2017. počne u Australiji, u Brizbejnu. "Rivalstvo… »
Vesti dana »

Ciklon Srbiji donosi jednu veoma neobičnu vremensku pojavu, zato ovu stvar ne činite danas i sutra
Telegraf pre 54 minutajoš 12 povezanih

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Nepal obustavio zabranu društvenih mreža usljed smrtonosnih protesta
Cenzolovka pre 1 satjoš 30 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Novi magazin pre 2 satajoš 5 povezanih

Srbija-Engleska: Brodolom i incidenti na tribinama - u fotografijama
BBC News pre 55 minutajoš 59 povezanih