Povezane vesti
Pupovac: Duboki nesporazumi između Srbije i Hrvatske
N1 Info 05.01.2017
Gost Pressinga bio je zastupnik srpske nacionalne manjine i predsednik Srpskog nacionalnog veća Milorad Pupovac. Ministarstvo spoljnih poslova Hrvatske je saopštenjem reagovalo na izjave izaslanika srpskog premijera Vladimira Božovića, na prijemu… »
Vučićev izaslanik: Uputio sam u Zagrebu poruku mira
Slobodna Evropa 05.01.2017
Vladimir Božović, izaslanik premijera Aleksandra Vučića, izjavio je da je u Zagrebu na prijemu SNV uputio poruku mira, zajedništva i najboljih mogućih odnosa. "Ja sam samo ponovio ono što je premijer Vučić više puta isticao da se nadamo da… »
Božović: Uputio sam poruku mira i najboljih odnosa
Studio B 05.01.2017
Vladimir Božović, izaslanik srpskog premijera Aleksandra Vučića, izjavio je da je danas u Zagrebu na prijemu Srpskog nacionalnog veća povodom Božića uputio poruku mira, zajedništva i najboljih mogućih odnosa. foto printskrin Tanjug „Ja sam samo… »
Štir osudio izjavu Vladimira Božovića u Zagrebu
RTS 05.01.2017
Hrvatsko ministarstvo spoljnih i evropskih poslova osudilo je izjavu Vladimira Božovića, izaslanika srpskog premijera Aleksandra Vučića na prijemu Srpskog nacionalnog veća u Zagrebu povodom Božića koji je poručio Srbima u Hrvatskoj da će ih… »
Stier: Vučićev izaslanik poput Miloševića
Al Jazeera 05.01.2017
Hrvatski šef diplomatije je osudio navode Vladimira Božovića o ugroženosti Srba, rekavši da koristi iste teze kao nekad Slobodan Milošević. Hrvatski ministar vanjskih i evropskih poslova Davor Ivo Stier u četvrtak je upozorio izaslanika premijera… »
Hrvatsko ministarstvo kritikovalo govor Vučićevog izaslanika
N1 Info 05.01.2017
Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske oštro je danas kritikovalo govor izaslanika premijera Srbije Vladimira Božovića na božićnom prijemu Srpskog narodnog veća (SNV) u Zagrebu, uz ocenu da je koristio "iste teze kao Slobodan… »
Božović: Matična zemlja će vas uvek braniti
Beta video 05.01.2017
ZAGREB - U ime srpske vlade okupljenima se u Zagrebu na tradicionalnom prijemu povodom Božića obratio savetnik u kabinetu premijera Srbije Vladimir Božović, koji je poručio Srbima u Hrvatskoj da će ih ``matična zemlja uvek braniti`` i da… »
Vladimir Božović: Branićemo Srbe svim sredstvima
Večernje novosti 05.01.2017
Srbija želi najbolje moguće odnose sa Hrvatskom i zato ima ulogu faktora stabilnosti u regionu, a to će činiti i u budućnosti, rekao je izaslanik premijera Aleksandra Vučića, Vladimir Božović. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA ”Srbija želi najbolje… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Slavija svetli u tišini: Građani blokirali trg i upalili svetla na telefonima, završena akcija 15 minuta tišine
Nova pre 2 minutajoš 34 povezane
Otvoreno 30 kilometara novog auto-puta na Moravskom koridoru
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 22 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 8 satijoš 1 povezana
Vozači, oprez! Očekuju se velike gužve na putevima: Na dve stvari obavezno obratite pažnju
Blic pre 48 minutajoš 17 povezanih