Povezane vesti
Bautista Agut osvojio turnir u Čenaju: Hoću mesto u Top 10
Večernje novosti 08.01.2017
Španski teniser, koji je bio drugi nosilac, u finalu je pobedio Danila Medvedeva iz Rusije 2:0 u setovima (6:3, 6:4). Španski teniser Roberto Bautista Agut osvojio je turnir u Čenaju, pošto je pobedio Danila Medvedeva iz Rusije. - Srećan sam što sam… »
Agut osvojio turnir u Čenaju
Sportal blic 08.01.2017
Španski teniser Roberto Bautista Agut osvojio je titulu u Čenaju, pošto je u finalu pobedio Rusa Danila Medvedeva sa 6:3, 6:4. Foto: youtube Roberto Bautista Agut Agut je do petog trofeja u karijeri stigao posle sat i 15 minuta igre. On je pre titule u… »
Prvi trofej za Dimitrova još od 2014. godine
RTS 08.01.2017
Bugarski teniser Grigor Dimitrov osvojio je turnir u Brizbejnu, što mu je prvi trofej u ATP seriji još od 2014. godine. "Ovo je bilo prilično emotivno za mene, trofej mi mnogo znači", rekao je Dimitrov posle trijumfa u Australiji. On je u finalu… »
Vesti dana »
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 21 minutajoš 22 povezane
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
Policija legitimisala aktivistu Dejana Atanackovića zbog prosipanja šuta „Milenijum tima“
N1 Info pre 51 minutajoš 9 povezanih