Bekerov kum u stručnom štabu Srbije

Bekerov kum u stručnom štabu Srbije

Mondo četvrtak, 12. januar 2017.
Novosađanin Jovan Savić radiće kao trener Dejvis kup selekcije uz Dušana Vemića.
Foto: MN Press Novi član stručnog štaba Dejvis kup reprezentacije Srbije je Jovan Savić, koji će obavljati funkciju trenera, zajedno sa Dušanom Vemićem, i tako pomagati saveznom kapitenu i selektoru Nenadu Zimonjiću. Reč je o... »

Ko je Jovan Savić? Radio sa sestrama Vilijams i Bekerom, sada je Zikijeva desna ruka

Blic sport četvrtak, 12. januar 2017.
Novi član stručnog štaba Dejvis kup reprezentacije Srbije je Jovan Savić, koji će u našem nacionalnom timu obavljati funkciju trenera, zajedno sa Dušanom Vemićem, i tako pomagati selektoru Nenadu Zimonjiću.
Foto: PR tekst / Promo Jovan Savić Reč je o stručnjaku iz Novog Sada, koji je bio teniski reprezentativac naše zemlje u mlađim kategorijama, a koji se proslavio radeći sa Borisom Bekerom i sestrama Vilijams. Angažman u Dejvis... »

Jovan Savić, novi trener Dejvis kup selekcije Srbije se proslavio radeći sa sestrama Vilijams i Bekerom

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Kada je Zimonjić postavljen za selektora pitao me da se pridružim timu i odmah sam pristao. Mislim da možemo da osvojimo titulu - kaže Jovan
Novi član stručnog štaba Dejvis kup reprezentacije Srbije je Jovan Savić, koji će u našem nacionalnom timu obavljati funkciju trenera, zajedno sa Dušanom Vemićem, i tako pomagati saveznom kapitenu i selektoru Nenadu Zimonjiću.... »

Prvi radni dan Zimonjića kao selektora: Želimo opet “salataru”

Press četvrtak, 12. januar 2017.
Igraću i dalje na ATP turu, kao i u reprezentaciji, potvrđuje novi selektor teniskog tima Srbije i dodaje da su mu pomoćnici Vemić i Savić.
foto: novosti.rs Novi selektor, stare ambicije. Srbija uvek mora da ide na "salataru"! Nenad Zimonjić je rasplet sa Upravnog odbora TSS dočekao na turniru u Sidneju, gde nastupa u igri parova sa Troickim. Legendarni as od sada će... »

Zimonjić za Žurnal iz Sidneja: Igraću samo kad moram!

Sportski žurnal četvrtak, 12. januar 2017.
Želim da ponovo osvojimo Salataru – istakao Zimonjić u intervjuu iz Australije. Nole još na spisku za Niš
Kao bomba iz vedrog neba odjeknula je smena selektora naše Dejvis kup reprezentacije. Umesto Bogdana Obradovića, za kormilom Srbije od 3. do 5. februara protiv Rusije u Nišu, sedeće Nenad Zimonjić. Dvostruki šampion Vimbldona i... »

Prvi radni dan Zimonjića kao selektora: Želimo opet “salataru”

Večernje novosti četvrtak, 12. januar 2017.
Igraću i dalje na ATP turu, kao i u reprezentaciji, potvrđuje novi selektor teniskog tima Srbije i dodaje da su mu pomoćnici Vemić i Savić
NOVI selektor, stare ambicije. Srbija uvek mora da ide na "salataru"! Nenad Zimonjić je rasplet sa Upravnog odbora TSS dočekao na turniru u Sidneju, gde nastupa u igri parova sa Troickim. Legendarni as od sada će Viktoru, Novaku,... »
©2017 Netmark d.o.o.