Povezane vesti

Princ Vilijam preuzima dužnosti

Princ Vilijam preuzima dužnosti

Danas 22.01.2017
Kabinet britanskog princa Vilijam (35) saopštio je da princ napušta posao pilota helikoptera hitne medicinske službe kako bi mogao da se posveti službenim dužnostima koje će u punom radnom vremenu obavljati umesto svoje bake, kraljice Elizabete… »
Princ Vilijam preuzima kraljičine obaveze

Princ Vilijam preuzima kraljičine obaveze

Radio 021 22.01.2017
Britanski princ Vilijam napušta posao pilota helikoptera hitne medicinske službe kako bi mogao da se posveti službenim dužnostima koje će u punom radnom vremenu obavljati umesto svoje bake, kraljice Elizabete Druge. To je u petak saopštio njegov… »
Princ Vilijam preuzima zaduženja kraljice Elizabete II

Princ Vilijam preuzima zaduženja kraljice Elizabete II

Blic 22.01.2017
Britanski princ Vilijam napušta posao pilota helikoptera hitne medicinske službe kako bi mogao da se posveti službenim dužnostima koje će u punom radnom vremenu obavljati umesto svoje bake, kraljice Elizabete Druge. To je u poetak saopštio njegov… »
Princ Vilijam se seli u London: Preuzima kraljevske dužnosti od svoje bake Elizabete II

Princ Vilijam se seli u London: Preuzima kraljevske dužnosti od svoje bake Elizabete II

Telegraf 22.01.2017
- U vojsci sam stekao iskustva koja će mi biti dragocena za celi život i pomoći mi u obavljanju kraljevskih dužnosti u budućim decenijama - rekao je Vilijam. Britanski princ Vilijam napušta posao pilota helikoptera hitne medicinske službe kako bi… »

Vesti dana »