Povezane vesti
"Pomozi mi, mama, tuku me": Majka dečaka iz Valjeva tvrdi da je njeno dete žrtva vršnjačkog nasilja, škola negira
Blic 27.01.2017
"Mama, molim te, nauči me da se bijem. Mama, ja ne mogu više. Mama, boli me, a suze me peku". Ovo su reči kojima je dečak F. T. molio za pomoć posle napada vršnjaka, tvrdi majka Snežana Tošić. Uplakan, kada se u sredu veče sa modricom na licu vratio iz… »
Očajni dečak (10) moli za pomoć: Jeziv apel učenika "Mama, ne mogu više..."
Kurir 27.01.2017
Snežana Tošić tvrdi da njenog sina F. T. (10), učenika OŠ „Milovan Glišić“ u Valjevu, godinu i po maltretiraju učenici i da u školi ništa ne preduzimaju. Moje dete godinu i po dana trpi vršnjačko nasilje, a niko od nadležnih ništa nije preduzeo! Kada je… »
Vesti dana »

Tramp o napadu na bolnicu u Gazi: Nisam srećan zbog izraelskog napada, moramo da okončamo tu noćnu moru
Večernje novosti pre 1 satjoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp: SAD će podržati Kijev, želim da se taj rat završi
Euronews pre 58 minutajoš 34 povezane

Direktor novosadske Hitne: Tehničari odbili da pomognu naprednjacima, sledi disciplinski postupak
Luftika pre 2 satajoš 21 povezana

Reprezentacija Srbije otputovala u Rigu za Eurobasket 2025, prvi favorit po FIBA
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 64 povezane

Katastrofa za Srbiju, užasne scene na utakmici: Povredila se Tijana Bošković! Fotografija godine: Novak Đoković ima beskonačnu auru! (foto)
Hot sport pre 22 minutajoš 24 povezane