Povezane vesti
Federer postavlja standarde i obara rekorde
Vesti online 30.01.2017
Trijumfom na Australijan openu Rodžer Federer je dodatno uvećao prednost u odnosu na rivale kada je u pitanju broj osvojenih Grend slem titula (18), a pored toga uradio je još nekoliko stvari koje nikome nisu pošle od ruke. Naime, Švajcarac je 17 od… »
Pet Keš udario na Federera! Rodžerovo ''legalno varanje''!?
Sportske.net 30.01.2017
Dan posle impresivnog trijumfa Rodžera Federera na Australijan Openu, pokrenuta je nova tema koja bi mogla da baci senku na 18. Gren Slem trofej švajcarskog tenisera. Ako ste propustili, Rodžer Federer je juče u pet setova savladao Rafaela Nadala i… »
Keš: Federer je varao; Rodžer: Ja sam poslednji čovek koji traži medicinski tajm-aut
Večernje novosti 30.01.2017
Ne možeš da prekineš maraton samo zato što si umoran, to je pogrešno – kaže Pet. Ne treba zloupotrebljavati pravila, smatram da sam to dokazao – jasan je Švajcarac. Nastavio je Rodžer Federer da ispisuje nove stranice istorije. Osvojio je 18… »
Federer je varao u finalu: Ozbiljne optužbe protiv Švajcarca odmah posle osvajanja Melburna!
Telegraf 30.01.2017
Šampion Australijan opena na udaru legende. Nekadašnji australijski teniser Pet Keš oštro je kritikovao Rodžera Federera zbog poteza na finalnom meču Australijan opena, u kom je Švajcarac pobedio Rafaela Nadala posle pet setova i osvojio rekordnu… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana
Fsb: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Kirilova, priznao da su ga regrutovali Ukrajinci (video)
Pravda pre 1 satjoš 15 povezanih
VJT: Identifikovani osumnjičeni za napad na studente ispred FDU krajem novembra
Insajder pre 52 minutajoš 12 povezanih
Odalović: Vraćanje Deklaraciji o nestalima daje nadu porodicama, Priština je bila prepreka
RTV pre 1 satjoš 11 povezanih
Dokle više? Partizan brutalno pokraden protiv Asvela (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 12 povezanih