Povezane vesti

Ona je šampionka: Žena ispala iz gradskog autobusa, pronađeno joj čak 3,39 promila alkohola!

Ona je šampionka: Žena ispala iz gradskog autobusa, pronađeno joj čak 3,39 promila alkohola!

Telegraf 30.01.2017
Lekari su ostali zaprepašćeni kada su joj uradili alkotest i pitaju se kako je preživela. Amerikanka, koja živi u Skoplju, 44-godišnja K.J.G. sinoć se teško povredila silazeći iz gradskog autobusa. Kada je autobus stao na stanici, žena je pokušala da… »
Iva je samohrana majka osmomesečne bebe i traži stan, ali niko neće da joj ga iznajmi. Vređaju je i šalju odvratne ponude…

Iva je samohrana majka osmomesečne bebe i traži stan, ali niko neće da joj ga iznajmi. Vređaju je i šalju odvratne ponude…

Telegraf 30.01.2017
“Ja primam samo bračni par. Ne zanimaju me nikakve druge kombinacije”. Ove nedelje je na Fejsbuku objavljen status o dve samohrane mame, s bebama od 8 i 11 meseci, koje deset dana bezuspešno pokušavaju da iznajme stan u Zagrebu. Nazvale su više od… »
Jeziva ispovest doktorke iz Rijeke: Dvojica poznatih hirurga su me silovala šest puta, vrhunac je bio kad su se zaključala…

Jeziva ispovest doktorke iz Rijeke: Dvojica poznatih hirurga su me silovala šest puta, vrhunac je bio kad su se zaključala…

Telegraf 30.01.2017
- Jedan od njih me je silovao nepun minut 2009. godine, a drugi je pokušao nekoliko nedelja kasnije. U tom pokušaju nakon dužeg odupiranja izbegla sam prisiljeni seksualni kontakt. Od drugog hirurga doživela sam oralno silovanje šest puta - kaže doktorka… »

Vesti dana »