Povezane vesti
Pedofilu sa vijagrom samo dve godine: Monstrum je opet na ulici, došlo vreme da se mi obračunavamo
Kurir 04.02.2017
Beograđanka N. J., čijoj je ćerki (11) Dragan Živanović (66) preko Fejsbuka slao lascivne fotografije i poruke, a potom je pozvao na sastanak, burno reagovala na presudu. BEOGRAD - Dragan Živanović (66), koji je prošle godine uhapšen pošto je… »
"Ako nešto pokuša, ja ću mu presuditi": Pedofil pušten na slobodu, u strahu i žrtva i njegova porodica
Blic 04.02.2017
Pedofil Dragan Živanović (66) osuđen je juče pred Višim sudom na samo dve godine i četiri meseca zatvora zbog pokušaja obljube devojčice, a do pravosnažnosti presude pušten je na slobodu! - Presuda je nož u leđa! Ogorčena sam što je pušten… »
Pedofil pušten, ali ne sme blizu vrtića
Večernje novosti 04.02.2017
Draganu Živanoviću, osumnjičenom da je pokušao da namami devojčicu (11), izrečene nesvakidašnje zabrane. Oduzeti su mu kompjuteri i telefoni. Obavezan da posećuje profesionalna savetovališta. DRAGAN Živanović (66), koji je pre dva dana pred… »
Vesti dana »
Bivši hrvatski ministar zdravlja Vili Beroš pušten iz zatvora: „Ovo je šok za mene“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Kraj pravnih bitaka za Trampa! Specijalni tužilac odbacuje optužbe protiv novog/starog predsednika SAD za prevaru za izborima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
U Kragujevcu uhapšen muškarac zbog nedozvoljenog poseda oružja i municije
Danas pre 9 satijoš 1 povezana