Povezane vesti

Merkelova i zvanično kreće u izbornu trku

Politika 06.02.2017
Od našeg dopisnika Frankfurt, Hajdelberg – Angela Merkel od danas je i formalno kandidat demohrišćanskog bloka (CDU–CSU) za kancelara na saveznim parlamentarnim izborima 24. septembra. Na sastanku u Minhenu, vođstvo njene CDU i sestrinske stranke… »

Ko drugi: Merkel kandidatkinja konzervativaca

Mondo 06.02.2017
Vladajuća nemačka koalicija konzervativnih partija CDU/CSU postigla je dogovor da Angela Merkel bude njihov kandidat za kancelara na izborima 24. septembra, bez obzira na različite stavove o rešavanju izbegličke krize, javlja Rojters. Foto: Stefan… »

Dogovor CDU/CSU: Merkelova kandidat za kancelara

Dnevnik 06.02.2017
MINHEN: Vladajuća nemačka koalicija CDU/CSU postigla je dogovor da Angela Merkel bude njihov kanidat za kancelara na izborima 24. septembra, bez obzira na različite stavove o rešavanju izbegličke krize, javlja Rojters. Hrišćansko-demokratska unija… »

Merkel zvanično kandidat konzervativaca, preti joj opasnost od Šulca

Blic 06.02.2017
Nemačke konzervativne partije postigle su danas dogovor da kancelar Angela Merkel bude nominovana kao njihov kandidat na izborima 24. septembra uprkos sporu o prilivu migranata, rekli su danas učesnici sastanka. Hrišćansko-socijalna unija (CSU)… »

Merkel kandidatkinja vladajuće koalicije

Al Jazeera 06.02.2017
Aktuelna kancelarka je kandidatkinja CDU-a i CSU-a, bez obzira na različite stavove tih stranaka o izbjegličkoj krizi. Vladajuća njemačka koalicija CDU/CSU postigla je dogovor da Angela Merkel bude njihova kandidatkinja za kancelarku na izborima 24… »

Dogovor CDU/CSU: Merkelova kandidat za kancelara

B92 06.02.2017
Minhen -- Vladajuća nemačka koalicija CDU/CSU postigla je dogovor da Angela Merkel bude njihov kandidat za kancelara na izborima 24. septembra. Hrišćansko-demokratska unija Angele Merkel i bavarska Hrišćansko-socijalna unija imaju u Minhenu sastanak… »

Pao dogovor: Merkelova kandidat konzervativaca za kancelara

Kurir 06.02.2017
Vladajuća nemačka koalicija CDU/CSU postigla je dogovor da Angela Merkel bude njihov kanidat za kancelara na izborima 24. septembra, bez obzira na različite stavove o rešavanju izbegličke krize. Hrišćansko-demokratska unija Angele Merkel i bavarska… »

Vesti dana »