Povezane vesti

VIDEO: Brisel bio u mraku, nestanak struje izazvao strah od terorističkih napada

Radio 021 10.02.2017
Brisel je noćas bio u mraku pošto je nestalo struje, a mediji navode da je kvar otklonjen u ranim jutarnjim časovima i da je ponovo uspostavljeno snabdevanje električnom energijom u skoro svim delovima grada. U pitanju je bio problem na jednoj od… »

Pomračenje Brisela - građani u panici, odjeknule i sirene

Vesti online 10.02.2017
Brisel je u četvrtak uveče "utonuo u mrak" pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da će biti potrebno više sati da se kvar otkloni. "Miror" navodi da je nestanak struje navodno izazvao strah od terorističkih napada i da… »

Panika u Briselu zbog nestanka struje

RTV 10.02.2017
BRISEL - Brisel je noćas bio u mraku pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da je kvar otklonjen u ranim jutarnjim časovima i ponovo uspostavljeno snabdevanje električnom energijom u skoro svim delovima grada. U pitanju je… »

Brisel noćas bio u mraku zbog kvara na trafo stanici

Dnevnik 10.02.2017
BRISEL: Brisel je noćas bio u mraku pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da je kvar otklonjen u ranimk jutarnjim časovima i ponovo uspostavljeno snabdevanje. električnom energijom u skoro svim delovima grada.U pitanju je… »

(Video) Mrak i sirene na ulicama Brisela: Ceo grad bio bez struje

Kurir 10.02.2017
U pitanju je bio tehnički problem na jednoj od trafostanica, saopštila je kompanija za distribuciju električne energije Elija. Belgija i druge države EU su uvele mere opreza nakon nekoliko terorističkih napada u proteklih 12 meseci. Already for two… »

Brisel u mraku, "nestanak struje izazvao strah" FOTO

B92 10.02.2017
Brisel -- Brisel je noćas "utonuo u mrak" pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da će biti potrebno više sati da se kvar otkloni. "Miror" navodi da je nestanak struje navodno izazvao strah od terorističkih napada i da još… »

Brisel u mraku: Zbog kvara nestala struja u belgijskoj prestonici

Blic 10.02.2017
Brisel je noćas "utonuo u mrak" pošto je u belgijskoj prestonici nestala struja, a mediji navode da će biti potrebno više sati da se kvar otkloni. A large blackout has hit parts of the Belgian capital of Brussels, residents say; cause unknown… »

Vesti dana »