Povezane vesti
Partizan: Zvezdo, mi smo za vas vaterpolo institucija
Dnevnik 13.02.2017
Vaterpolo klub Partizan saopštio je danas da su šokirani optužbama iz Crvene zvezde i pozvao, kako su naveli, sportske (ne)prijatelje da sopstvenu nesposobnost ne prikrivaju napadima na njih. Zvezda je pre dva dana, nakon apela Partizana da se spreči… »
Partizan: Šokirani smo rečima naših sportskih (ne)prijatelja
Mozzart sport 13.02.2017
Crno-beli navode da tako netačna i maliciozna saopštenja nanose štetu vaterpolo sportu u borbi za preživljavanje, kao i da je apsolutno netačan, zlonameran i krajnje neodgovoran pokušaj da se kroz jedno saopštenje provuče nerad, neznanje i… »
Partizan odgovorio sportskim (ne)prijateljima: Šokirani smo, šta je sa pravom Zvezdom?!
Večernje novosti 13.02.2017
Mi samo ukazujemo na generalno loše stanje u vaterpolu, pozajmljivali smo vam igrače, ustupalie termine za treninge - navodi se u odgovoru crno-belih. Povodom saopštenja Crvene zvezde u kojem se između ostalog navodi da je Partizan “decenijama imao… »
Partizan odgovorio zvezdi: Mi smo za vas institucija!
Hot sport 13.02.2017
'Rat' saopštenjima između vaterpolo klubova Crvene zvezde i Partizana se nastavlja, a sada se oglasio šampion države. Saopštenje koje je preneo Kurir prenosimo u celosti: – VK Partizan, najtrofejniji sportski kolektiv u Srbiji, šokiran je… »
Partizan odgovorio: A gde je prava Zvezda?
Mondo 13.02.2017
Vaterpolo klub Partizan saopštio da je šokiran saopštenjem crveno-belih i podsetio da joj godinama pozajmljivao igrače, ustupao termine... "A mislili smo da smo sportski rivali i prijatelji...", navodi Partizan. Foto: MN Press arhivska fotografija… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi koji idu peške iz Beograda u Novi Sad stigli u Inđiju, gde će i prenoćiti
RTV pre 2 minutajoš 53 povezane
„Na korak od pravde": Beogradski studenti hodaju ka Novom Sadu
BBC News pre 27 minutajoš 36 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti stigli u Inđiju, građani ih dočekuju i pozdravljaju
Nova pre 9 minutajoš 73 povezane
Nema preživelih u sudaru vojnog helikoptera i putničkog aviona u Vašingtonu
RTS pre 2 satajoš 117 povezanih