Povezane vesti

Sudsko već o daljem pritvoru Ivanovića u sredu, 22. februara

Dnevnik petak, 17. februar 2017.
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u
Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus. Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je... »

O daljem pritvoru za olivera ivanovića: Sudska odluka u sredu 22. februara

Kurir petak, 17. februar 2017.
KOSOVSKA MITROVICA - Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održana u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je mitrovački Radio Kontakt plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na devet... »

Da li će Oliver Ivanović ostati u pritvoru?

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: Da li će Oliver Ivanović ostati u pritvoru?
Kosovska Mitrovica -- Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u KM.
To je javio mitrovački Radio Kontark plus. Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio... »

Sud u sredu o pritvoru Oliveru Ivanoviću

Mondo petak, 17. februar 2017.
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus.
Foto: MONDO Sivački Goran Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom... »

Sudsko veće u sredu o daljem pritvoru Ivanoviću

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: Sudsko veće u sredu o daljem pritvoru Ivanoviću
Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održna u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je mitrovački Radio Kontakt plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na devet... »

Sudsko veće o pritvoru Ivanoviću u sredu

RTV petak, 17. februar 2017.
RTV: Sudsko veće o pritvoru Ivanoviću u sredu
BEOGRAD - Sednica sudskog veća na kojoj će se odlučivati o daljem pritvoru lidera Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću biće održana u sredu u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, javio je danas mitrovački Radio Kontark plus.
Apelacioni sud u Prištini odlučio je juče da suđenje Oliveru Ivanoviću bude vraćeno na početak. Ivanovićev advokat Nebojša Vlajić rekao je Tanjugu da je Apelacioni sud poništio prvostepenu presudu kojom je Ivanović bio osuđen na... »

Gi SDP: U ponovljenom suđenju oslobađajuća presuda Ivanoviću

Blic petak, 17. februar 2017.
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
- U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu. Podsećamo da je on više od tri... »

SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

Večernje novosti petak, 17. februar 2017.
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda. "U svetlu odluke Apelacionog suda,... »

SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

RTS petak, 17. februar 2017.
RTS: SDP se nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću
Građanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" izrazila je nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
"U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu", navodi SDP. Podsećaju da je... »

SDP se u ponovljenom suđenju nada oslobađajućoj presudi Ivanoviću

Beta petak, 17. februar 2017.
Gradjanska inicijativa "Srbija, demokratija, pravda" (SDP) izrazila je danas nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobadjajuća presuda.  "U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrdjeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv... »

GI SDP: Nadamo se da će Ivanović biti oslobođen

B92 petak, 17. februar 2017.
B92: GI SDP: Nadamo se da će Ivanović biti oslobođen
Građanska inicijativa SDP izrazila je nadu da će u ponovljenom postupku za ratne zločine njihovom lideru Oliveru Ivanoviću biti doneta oslobađajuća presuda.
"U svetlu odluke Apelacionog suda, potvrđeno je ono što godinama tvrdimo, a to je da protiv Ivanovića nema dokaza, ni relevantnih svedoka, koji dokazuju ili ukazuju na navodnu njegovu krivicu. Podsećamo da je on više od tri... »

Drugi krug lokalnih izbora na Kosovu

Mondo  pre 48 minuta  još 10 povezanih

Požar u dvospratnici odneo 19 života

Mondo  pre 1 sat  još 8 povezanih

Ni traga od podmornice, detektovani pozivi?

B92  pre 30 minuta  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.