Povezane vesti
Osveta pobesnelog bika: Podigao je automobil natprirodnom snagom i bušio ga dok nije počeo da curi (VIDEO)
Telegraf 24.02.2017
Dva puta razmislite pre nego naljutite bika! Ovaj besni bik želeo je da dobije svoju osvetu, za sebe ili možda za sve ubijene bikove u Španiji. ZA DOBRO JUTRO: Leopard ubio majmunicu, pa je ugledao njenu bebu. Sledeći trenutak je nestvaran (VIDEO) Na… »
Za DOBRO JUTRO: Leopard ubio majmunicu, pa je ugledao njenu bebu. Sledeći trenutak je nestvaran (VIDEO)
Telegraf 24.02.2017
Kada je leopard skrenuo pažnju sa majke i video mladunče, stvari su se potpuno promenile. Dobro jutro! U divljini važe zakoni koje možemo nazvati najbrutalnijim samo ako zažmurimo na oba oka na sve ono brutalno što mi činimo u civilizaciji. ZA DOBRO… »
Vesti dana »

Protesti u Nišu i Pančevu: Okupljeni podržavaju uhapšene (foto/video)
Blic pre 7 minutajoš 45 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 57 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 2 satajoš 3 povezane

Viši sud u Novom Sadu: Tri meseca produžetka kućnog pritvora za aktiviste STAV i PSG
NIN pre 3 satajoš 10 povezanih

Lazić se oprostio od zvezde: Doskorašnji kapiten se posebno zahvalio dvojici ljudi!
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana