Povezane vesti
Marija Mali: Hoću da ispričam sve što znam o Savamali, ali me niko ne zove
Nova ekonomija 01.03.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog, Marija Mali izjavila je da zna koja je firma angažovana za rušenje u beogradskom naselju Savamala i da je spremna da to kaže nadležnim organima, ali da je niko nije pozvao. Ona je za NIN navela da… »
Marija Mali: Znam koja je firma rušila u Savamali
Novi magazin 01.03.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog, Marija Mali izjavila je da zna koja je firma angažovana za rušenje u beogradskom naselju Savamala i da je spremna da to kaže nadležnim organima, ali da je niko nije pozvao. Ona je za NIN navela da… »
Marija Mali: Hoću da pričam o Savamali, ali nadležni ne zovu
Danas 01.03.2017
Bivša supruga gradonačelnika Beograda Siniše Malog, Marija Mali izjavila je da zna koja je firma angažovana za rušenje u beogradskom naselju Savamala i da je spremna da to kaže nadležnim organima, ali da je niko nije pozvao. Ona je u intervjuu u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Hiljade studenata i građana na protestu ispred Generalštaba: U Novom Sadu skup sećanja na žrtve NATO bombardovanja, novi protest i u Čačku
Nova pre 36 minutajoš 59 povezanih

"Ako je živ taj što je gađao...": Poruka roditelja brata i sestre iz Gračanice koje su ubile NATO bombe
Euronews pre 5 satijoš 49 povezanih

U Vlasotincu obeleženo 26. godina od početka NATO bombardovanja
Stav.life pre 4 satijoš 35 povezanih

Lekar i vođa opozicione grupe Dragan Milić tvrdi da je pucano na njegov stan u Nišu
BBC News pre 1 satjoš 73 povezane