Povezane vesti
Cela barsa tuguje: Pa i on, Gvardiola žali zbog odlaska Enrikea
Hot sport 02.03.2017
Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je tužan što će Luis Enrike napustiti Barselonu na kraju sezone. Trener Barselone Luis Enrike sinoć je saopštio da će posle tri godine napustiti klub na kraju sezone, pošto ima “smo… »
Gvardiola: Tužan sam zbog Luisa Enrikea
Mondo 02.03.2017
Bivši trener Barse ne krije da ga je pogodilo što je sadašnji šef struke katalonskog giganta najavio odlazak na kraju sezone. Foto: Guliver/Getty images/Shaun Botterill Luis Enrike saopštio je da će posle tri godine napustiti klupu Barselone, na… »
Luis Enrike na kraju sezone napušta Barselonu
Press 02.03.2017
Bilo je teško, ali je ovo odluka o kojoj sam dobro razmislio. Potreban mi je odmor. To je glavni razlog. Način na koji ja radim ovaj posao je razlog zbog kog moram da odem - rekao je španski strateg. foto: novosti.rs Trener fudbalera Barselone Luis… »
Luis Enrike napušta Barselonu, Gvardiola tužan
Sportski žurnal 02.03.2017
Trener fudbalera Barselone Luis Enrike potvrdio je da će na kraju sezone napustiti klupu katalonskog kluba, jer mu je, kako je naveo preko potreban odmor. - Način na koji radim ovaj posao razlog je što ću napustiti ekipu na kraju sezone. Ostaje mi… »
Katalonci u šoku: Napušta ih ‘kormilar’, težak udarac za Barselonu (foto)
Hot sport 02.03.2017
Trener fudbalera Barselone Luis Enrike rekao je večeras da će na kraju sezone napustiti katalonski klub. Enrikeu ugovor s Barselonom ističe na kraju sezone, a sinoć je posle pobede nad Sportingom saopštio da ga neće produžiti. – Želim da… »
Grom iz vedrog neba: Barselona traži novog trenera
Vesti online 02.03.2017
Posle šest laganih komada Sportingu umesto da ne skidaju osmeh sa lica navijače Barselone obuzela je tuga jer su saznali da je trener Luis Enrike sledeće sezone neće sedeti na klupi njihovog omiljenog kluba. Potpuno neočekivano mladi stručnjak je… »
Vesti dana »

Studenti i dalje blokiraju zgradu RTS, blokirana i zgrada RTV, povređen pripadnik Žandarmerije
Euronews pre 9 satijoš 56 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS Zaustavljen saobraćaj u Takovskoj ulici, blokirani i ulazi RTV
Dnevnik pre 2 satajoš 89 povezanih

Studenti i dalje blokiraju RTS, buka tokom Dnevnika, najavljeno da ostaju do 21 sat: Takovska zatvorena za saobraćaj (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih

Protesti ispred Skupštine u Nišu, interventna policija prvi put raspoređena
Al Jazeera pre 4 satijoš 34 povezane