Povezane vesti

Jedan je od naših najmoćnijih vokala, a iza sebe ima 12 brakova! Prepoznajete li pevačicu? (foto/video)

Jedan je od naših najmoćnijih vokala, a iza sebe ima 12 brakova! Prepoznajete li pevačicu? (foto/video)

Svet & Skandal 02.03.2017
Pevačica sa slike žena je moćnog glasa i neverovatne energije koja traje 46 godina, ne pojavljuje se mnogo u javnosti, kako je rekla ne može da se uglavi u novi muzički trend. “Najvažnije da sam bez obzira na to što nisam prisutna u produktivnom… »
Imala je brojne hitove i 12 brakova: Naša pevačica otkrila zašto se povukla sa javne scene

Imala je brojne hitove i 12 brakova: Naša pevačica otkrila zašto se povukla sa javne scene

Blic 02.03.2017
Pevačica Maja Odžaklijevska iskreno je govorila o današnjoj muzičkoj sceni i razlozima zašto više nije njen deo. Iako ima impresivnu karijeru i vlasnica je izuzetno moćnog glasa, ona više ne snima nove pesme. - Ništa mi nije interesantno više… »
Da li prepoznajete damu sa slike, moćnog glasa i neverovatne energije? Imala sam 12 takozvanih brakova... (FOTO)

Da li prepoznajete damu sa slike, moćnog glasa i neverovatne energije? Imala sam 12 takozvanih brakova... (FOTO)

Story 02.03.2017
Generacije je pamte kao vatrenu crvenokosu, a sada, ova pevačica napravila je drastičnu promeni. Ispratila je trend i ofarbala se u sedo, čime je veoma iznenadila sve fanove. Pevačica Maja Odžaklijevska koja uspešno traje na našoj sceni već 46… »

Vesti dana »