Ada Ciganlija

Uživajte na Adi, ali poštujte propise: Na omiljenom beogradskom izletištu je strogo zabranjeno raditi ovu stvar

Blic pre 4 dana
Bez obzira na to da li je leto ili zima, čim osvane lep sunčan dan, Beograđani pohrle na Adu Ciganliju. Što ne treba da čudi, jer ih tamo čekaju plaže, uređene travnate površine savršene za piknik, biciklističke staze, sportski tereni, kafići… »

"Ideja je da svaka bude drugačija": Poziv arhitektama, posebno mladima, da dizajniraju izgled metro stanica

Blic pre 24 dana
Konkurs za idejno rešenje i dizajn metro stanica trajaće naredna dva meseca, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, precizirajući da se ovaj konkurs odnosi na šesnaest stanica prve linije budućeg metroa. – To su stanice: Železnik, Makiš… »

Vesić: Konkurs za dizajn metro stanica u Beogradu traje naredna dva meseca

N1 Info pre 24 dana
Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je arhitekte da se prijave na konkurs za idejno rešenje i dizajn metro stanica koji će trajati naredna dva meseca i odnositi na šesnaest stanica prve linije budućeg metroa, objavio je Beoinfo u… »

"Svaka metro stanica će biti drugačija; tramvaj se prebacuje na levu obalu Dunava"

B92 pre 24 dana
Konkurs za idejno rešenje i dizajn metro stanica trajaće naredna dva meseca, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić, precizirajući da se ovaj konkurs odnosi na šesnaest stanica prve linije budućeg metroa. "To su stanice: Železnik, Makiš… »

Svaka metro stanica izgledaće drugačije: Vesić pozvao arhitekte da se prijave na konkurs

Srbija danas pre 24 dana
Zamenik gradonačelnika je podsetio da će se uporedo s izgradnjom prve linije metroa, razvijati i BG voz. Konkurs za idejno rešenje i dizajn budućih metro stanica trajaće naredna dva meseca, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je… »

Vesić poziva arhitekte Počinje konkurs za idejno rešenje i dizajn metro stanica

Alo pre 24 dana
Konkurs za idejno rešenje i dizajn budućih metro stanica trajaće naredna dva meseca, a zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je danas arhitekte, posebno domaće, da uzmu učešće. Vesić je rekao da se konkurs odnosi na 16 stanica prve… »

Evo gde će biti stanice metroa: Jedna više od 30 metara ispod zemlje

B92 pre 26 dana
Prva linija metroa u Beogradu planirana je na potezu Železnik - Mirijevo, ukupne dužine nešto više od 21 kilometar sa 21 stanicom, a sada se već zna i gde će se neke od njih nalaziti. Naime, danas je raspisan konkurs za idejno arhitektonsko rešenje… »

Na Adi Ciganliji obeležen Svetski dan turizma

Nova pre 29 dana
Javno preduzeće Ada Ciganlija, u saradnji s Inicijativom mladih za promociju evropskih vrednosti (IMPDEV) i brojnim partnerima, obeležilo je Svetski dan turizma, a za tu priliku plato beogradskog „Stounhendža“ na kratko je pretvoren u turističku… »

Alo! Odabrao pravog partnera Gužva na Adi, svi bi u boksere!

Alo pre 29 dana
Na Adi veslači, odbojkaši, rukometaši, golferi, ali najuzbudljivije na štandu BSS, čiji je medijski partner Alo! Ada Ciganlija bila je ovog vikenda domaćin jubilarnog desetog međunarodnog Sajma sporta. Među mnogobrojnim štandovima sportskih… »

Sutra na Adi Ciganliji "Gulašijada"

Blic pre 31 dana
Manifestacija „Gulašijada“ održava se sutra na Adi Ciganliji. Javno preduzeće „Ada Ciganlija u saradnji sa gradom Beogradom – Sekretarijatom za privredu i Udruženjem „Perone“ organizuje ovaj gastronomski spektakl. Postavka kotlića za… »

Vesti dana »