Aja Jung

Pod rukama Pijaniste beogradski zidovi ožive: Upoznajte muralistu koji je oslikao prestonicu! (video)

Srbija danas 04.03.2019
Andrej Josifovski ulični je umetnik i arhitekta, a svojim muralima krasi gradske fasade Beograđanima i donosi novi duh ulične umetnosti u prestonicu. U Gradu Beogradu živi veliki broj ljudi i svako od njih ima neki sebi svojstven talenat, ali neki od… »

Beogradski festival igre predstavljen u Zagrebu

Blic 28.02.2019
Šesnaesti Beogradski festival igre predstavljen je u ponedeljak u Zagrebu. U organizaciji Grada Zagreba, u Zagrebačkom plesnom centru je održana konferencija za novinare i prezentacija programa za umetnike i publiku, saopšteno je iz direkcije… »

Beogradski festival igre predstavljen u Zagrebu

BizLife 26.02.2019
Foto: Promo U Zagrebu je juče predstavljen 16. Beogradski festival igre. U organizaciji Grada Zagreba, u Zagrebačkom plesnom centru je održana konferencija za novinare i prezentacija programa za umetnike i publiku. Pored izložbe fotografija i… »

Beogradski festival igre predstavljen u Zagrebu

B92 26.02.2019
Beogradski festival igre, koji će se u srpskoj prestonici održati od 23. marta do 12. aprila, juče je predstavljen u Zagrebu, saopštili su iz organizacije festivala. U organizaciji Grada Zagreba, u Zagrebačkom plesnom centru održana je konferencija… »

Beogradska umetnica Aja Jung o predstojećem festivalu i tome šta najviše voli u rodnom gradu

Srbija danas 14.02.2019
Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung smatra da nije uvek pitanje novca, već umetničkih ideja i menadžerskih odgovornosti. Sa Ajom Jung, rođenom Beograđankom i direktorkom Beogradskog festivala igre, razgovarali smo o predstojećem… »

Kažnjenička kolonija

Peščanik 05.02.2019
Umetnicima koji su uveliko na mojoj crnoj listi (Ristovski Lazar, Goncić Svetislav, Jung Aja, mada mi balet kao gledaocu nije jača strana) pridružujem i neka nova imena. Što god odglumili i koliko god to dobro bilo, na pažnju moje neznatnosti ne… »

Projekcijom snimka predstave "Igra" počeli "Dani igre"

Večernje novosti 26.01.2019
Aja Jung, direktorka Beogradskog festivala igre, kazala je Tanjugu da je "Igra" jedna izuzetna predstava koja je postavljena u pariskoj operi "Garnije" Projekcijom snimka predstave "Igra" iz pariske opere "Garnije", sinoć je u Jugoslovenskoj kinoteci u… »

Danas u Jugoslovenskoj kinoteci počinju Dani Igre VIDEO

B92 25.01.2019
"Dani igre" počinju zvanično danas a prva projekcija je u 19 časova. Koliko će trajati i šta će sve posetioci moći da vide, odgovorila je baletska umetnica, koreograf i jedna od osnivača i umetnička direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung… »

INTERVJU: Aja Jung, osnivač i direktor Beogradskog festivala igre

Dnevnik 21.01.2019
Ukupno 16ml različitih, a podjednako dragocenih supstanci čine koncentrat koji ljubiteljima vrhunske umetnosti, ali i apsolutnim početnicima, nudi mogućnost za obnovu najboljih ljudskih osećanja - ovim rečima organizatori najavljuju novo, 16… »

Aja Jung: Stiže zvezda iz Seula

Večernje novosti 21.01.2019
Ovog proleća dovodimo 16 trupa iz 11 zemalja, u okviru glavnog programa koji traje od 22. marta do 12. aprila - najavljuje, za "Novosti", Aja Jung, direktorka Festivala. BEOGRADSKI festival igre već 16 godina zaredom nudi vrhunske produkcije savremene… »

Vesti dana »