Aja Jung

Da se ne lažemo sa ajom Jung i goranom grbovićem: Beograd sada ima više sluha za kulturu

Kurir 01.03.2018
Gosti predizbornog izdanja emisije „Da se ne lažemo“ koja se emituje večeras u 21 sat na www.kurir.rs, fb stranici Kurira i našem YouTube kanalu su direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung i bivši košarkaš Goran Grbović, predstavnici… »

Vučić: Slušao sam jutros Sinišu Malog...

Vesti online 01.03.2018
Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će lista čiji je nosilac na predstojećim izborima u Beogradu osvojiti više nego 2013. godine, kada je ostvarila najveći rezultat do tada - 41,5 odsto glasova i pozvao građane da glasaju za… »

Vučić: Izgradićemo metro, na ponos građana

Blic 01.03.2018
Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će lista čiji je nosilac na predstojećim izborima u Beogradu osvojiti više nego 2014. godine, kada je ostvarila najveći rezultat do tada - 41,5 odsto glasova i pozvao građane da glasaju za… »

Vučić: Nadam se da ćemo osvojiti više nego 2013. u Beogradu

Kurir 01.03.2018
BEOGRAD - Predsednik SNS Aleksandar Vučić izjavio je da se nada da će lista čiji je nosilac na predstojećim izborima u Beogradu osvojiti više nego 2013. godine, kada je ostvarila najveći rezultat do tada - 41,5 odsto glasova i pozvao građane da… »

Beogradski festival igre "Prestonica" od 15. marta

N1 Info 28.02.2018
Jubilarni 15. Beogradski festival igre (BFI) biće održan od 15. marta do 4. aprila pod sloganom "Prestonica", uz učešće 15 trupa iz 14 zemalja koje će publici u Beogradu i Novom Sadu predstaviti 24 nove koreografske postavke, najavljeno je danas… »

Jung: BFI referentan ne samo u regionu već i u svetu

Beta video 28.02.2018
BEOGRAD - Osnivač i direktor BFI Aja Jung kazala je da je program ovogodišnjeg izdanja festivala ``referentan ne samo u regionu već i u svetu``. ``Pred nama je mali jubilej jer festival mora da se razvija i da iznenadjuje publiku. Ove godine prvi put… »

Jung: Nagrada ``Jovan Ćirilov-za korak dalje`` grčkom koreografu Dimitrisu Papajoanuu

Beta video 28.02.2018
BEOGRAD - Osnivač i direktor BFI Aja Jung je najavila da će 12. marta biti dodeljena nagrada ``Jovan Ćirilov-za korak dalje`` grčkom koreografu Dimitrisu Papajoanuu koji će se publici u Beogradu predstaviti 15. marta komadom ``Veliki krotitelj``.… »

DVERI: Aja Jung ima veća prava od narodnih poslanika

Danas 27.02.2018
Narodnim poslanicima i šefovima poslaničkih grupa Dveri, Bošku Obradoviću i Dosta je bilo, Saši Raduloviću zabranjeno korišćenje skupštinskih sala zato što dolazi Aja Jung, navodi se u saopštenju Dveri. Kako ističu DVERI, Obradoviću i… »

Promenili im termin: Dveri kritikuju dolazak Aje Jung u Skupštinu Srbije

Kurir 27.02.2018
Pokret Dveri saopštio je danas da je konferenciji za novinare predsednika pokreta Dveri i Dosta je bilo Boška Obradovića i Saše Radulovića u Skupštini Srbije promenjen termin, jer će u terminu koji su prvobitno tražili tu instituciju posetiti… »

Šta poznati pišu na Tviteru o metrou

Njuz.net 26.02.2018
#metro Aleksandar Vučić @P̶P̶V̶P̶r̶e̶m̶i̶j̶e̶r̶Predsednik Neizgrađeni beogradski metro je među 10 najlepših neizgrađenih metroa u Evropi! Dragan Marković Palma @HomoPalmiens @mali Je l' slobodan taj autobus u nedelju? Hteo sam da dovedem… »

Vesti dana »