Aja Jung

Razigravanje za Beogradski festival igre

Danas 10.03.2018
Čitava planeta, čini se, biće u Beogradu, na Beogradskom festivalu igre(BFI) od 15.marta, najavila je direktor BFI Aja Jung, uoči večerašnjeg razigravanja – plesnog maratona, na Dorćol platzu, kao jednoj do brojnih aktivnosti pred BFI. Jung je… »

Razigravanje za Beogradski festival igre

N1 Info 10.03.2018
Čitava planeta, čini se, biće u Beogradu, na Beogradskom festivalu igre(BFI) od 15.marta, najavila je direktorka BFI Aja Jung, uoči večerašnjeg razigravanja - plesnog maratona, na Dorćol platzu, kao jednoj do brojnih aktivnosti pred BFI. Jung je… »

Moguće i da Aja Jung preuzme resor kulture

Danas 09.03.2018
Različiti scenariji za kadrovske promene, mnoge opcije u igri Sagovornici Danasa sa političke scene Srbije ističu da su „mnoge opcije u igri“ povodom promena u vlasti. Sem ministra finansija Dušana Vujovića i ministra kulture Vladana… »

Izložbom fotografija u Novom Sadu najavljen BFI

RTV 07.03.2018
NOVI SAD - Više desetina fotografija iz produkcije baletskih ansambala Hong Konga i Sidneja prikazano je na centralnom novosadskom trgu uoči početka Beogradskog festivala igre. Ovogodišnji BFI pred novosadsku publiku dovodi najspektakularnija igračko… »

Uoči izbora za gradonačelnika Irena Vujović favorit na kladionicama

Večernje novosti 07.03.2018
Kvote "Mocarta" pokazuju da predsednica opštine Savski venac ima najviše šansi da vodi Beograd. PREDSEDNICA opštine Savski venac Irena Vujović favorit je za novog gradonačelnika Beograda, prema kvotama kompanije "Mocart", koja je na minulim izborima… »

Uz novog gradonačelnika i rekonstrukcija Vlade

Danas 06.03.2018
Kakva nas kadrovska prepakivanja očekuju posle lokalnih izbora u prestonici Predsednik Aleksandar Vučić u ovom trenutku jedini zna ime novog gradonačelnika: da li će to biti neko iz redova naprednjaka, neka nestranačka ličnost, ili će fotelja… »

Ovo su najveći favoriti za mesto gradonačelnika!

BK TV 06.03.2018
Procena! Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović favorit je za novog gradonačelnika Beograda prema kvotama kompanije "Mocart", koja je na minulim izborima skoro u glas projektovala razliku u procentima između SNS i liste koju je predvodio… »

Jubilarni Beogradski festival igre

Studio B 06.03.2018
Jubilarni 15. Beogradski festival igre biće održan od 15. marta do 4. aprila pod sloganom „Prestonica“. Učestvovaće 15 trupa iz 14 zemalja, koje će publici u Beogradu i Novom Sadu predstaviti 24 nove koreografske postavke, najavila je gostujući… »

NJUZ DIREKTAN PRENOS: Lokalni izbori 2018

Njuz.net 04.03.2018
Dobro došli na nikad viđen živi prenos lokalnih izbora u Beogradu i… onim drugim mestima, koje ćemo pratiti sa svih biračkih mesta gde smo rasporedili naših 14.589 reportera, sve dok se po običaju ne smorimo kada čujemo rezultate. 12:05 Aja Jung… »

Deceniju i po vizije, truda, posvećenosti i još jednog koraka unapred

Danas 01.03.2018
U Skupštini najavljen jubilarni Beogradski festival igre koji će se održati od 14. marta do 4. aprila pod sloganom "Prestonica" Jučerašnju konferenciju povodom 15. jubilarnog Beogradskog festivala igre (BFI) u Domu narodne skupštine otvorila je… »

Vesti dana »