Aja Jung

"Dečaci" u Beogradu

Blic 03.04.2018
U Ateljeu 212 večeras (21) je na programu komad "Dečaci" u koreografiji Roja Asafa i izvođenju njegove kompanije iz Tel Aviva. - "Dečaci" je predstava u kojoj igraju mladići koji su zajedno služili vojsku i prolazili kroz odrastanje, zajedničke… »

Rasprodate karte za „Trokadero“

Danas 25.03.2018
Sve karte za dva nastupa njujorškog baleta „Trokadero“ na Beogradskom festivalu igre, u ponedeljak i utorak u Pozorištu na Terazijama, rasprodate su, izjavila je danas direktor festivala Aja Jung. Ambasador SAD Kajl Skat rekao je, na konferenciji za… »

Izraelska plesna kompanija Vertigo otvorila Beogradski festival igre

Dnevnik 18.03.2018
BEOGRAD: Izvođenjem predstave "Jedan, jedan i jedan" ansambl izraelske plesne kompanije Vertigo na sceni Sava centra otvorio je 15. Beogradski festival igre. Pre početka ovog prvorazrednog kulturnog događaja osnivač i direktor BFI Aja Jung obratila se… »

Aja Jung otvorila Beogradski festival igre

Politika 17.03.2018
Jubilarni, 15. Beogradski festival igre (BFI) ove godine održava se pod veoma zahtevnim sloganom „Prestonica”. Titulu prestonice mogu da ponesu samo neki, posebni gradovi, a među njima je Beograd. Taj slogan valja opravdati i to nije lako, rekla je… »

Sutra samo uz Kurir novi broj magazina Lena Rak dojke je izlečiv!

Kurir 17.03.2018
I ove nedelje Kurir poklanja najbolji lifestyle magazin u Srbiji! Tema sutrašnjeg broja magazina Lena je rak dojke, najčešće maligno oboljenje kod žena. Statistika kaže da je ova zloćudna bolest izlečiva u velikom procentu ukoliko se otkrije na… »

Festival umetničke igre pod sloganom „Prestonica“ od 15. marta

Studio B 14.03.2018
Pod sloganom „Prestonica“, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu, u okviru svog petnaestog izdanja od 15. marta – 4. aprila, predstavlja publici izuzetan program. Gostujući u jutarnjem programu Aja Jung, direktorka Festivala… »

Beograd je prestonica igre: Ana Brnabić uručila nagradu Jovan Ćirilov grčkom reditelju Dimitrisu Papajoanouu

Kurir 13.03.2018
Predsednica Vlade Ana Brnabić uručila je juče nagradu „Jovan Ćirilov - za korak dalje“ grčkom vizuelnom umetniku, reditelju i koreografu Dimitrisu Papajoanouu na svečanosti u okviru 15. Beogradskog festivala igre, koji će zvanično početi 15… »

Razigravanje za Beogradski festival igre

Danas 10.03.2018
Čitava planeta, čini se, biće u Beogradu, na Beogradskom festivalu igre(BFI) od 15.marta, najavila je direktor BFI Aja Jung, uoči večerašnjeg razigravanja – plesnog maratona, na Dorćol platzu, kao jednoj do brojnih aktivnosti pred BFI. Jung je… »

Razigravanje za Beogradski festival igre

N1 Info 10.03.2018
Čitava planeta, čini se, biće u Beogradu, na Beogradskom festivalu igre(BFI) od 15.marta, najavila je direktorka BFI Aja Jung, uoči večerašnjeg razigravanja - plesnog maratona, na Dorćol platzu, kao jednoj do brojnih aktivnosti pred BFI. Jung je… »

Moguće i da Aja Jung preuzme resor kulture

Danas 09.03.2018
Različiti scenariji za kadrovske promene, mnoge opcije u igri Sagovornici Danasa sa političke scene Srbije ističu da su „mnoge opcije u igri“ povodom promena u vlasti. Sem ministra finansija Dušana Vujovića i ministra kulture Vladana… »

Vesti dana »