Aja Jung

Službeni glasnik predstavio monografiju o beogradskom festivalu igre

Srbija danas 25.05.2018
Jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu. U Klubu – knjižari – galeriji Službenog glasnika danas je predstavljena monografija TRANSCENDANCE, 15 years of Belgrade Dance Festival, koja prikazuje početke i razvoj Beogradskog festivala… »

Aja Jung: U Beogradu prva internacionalna baletska škola

Studio B 25.05.2018
Imamo u Beogradu prvi internacionalnu osmogodišnju baletsku školu sa ciljem da je širimo od centra ka periferiji, prema čitavoj Srbiji, kazala je sinoć Aja Jung direktorka Nacionalne fondacije za igru u Beogradu, povodom dobijanja akreditacije… »

Aja Jung: U Beogradu prva internacionalna baletska škola

RTV 24.05.2018
BEOGRAD - Imamo u Beogradu prvi internacionalnu osmogodišnju balestku školu sa ciljem da je širimo od centra ka periferiji, prema čitavoj Srbiji, kazala je večeras Aja Jung direktorka Nacionalne fondacije za igru u Beogradu povodom dobijanja… »

Beograd dobio prvu internacionalnu baletsku školu

RTS 24.05.2018
Imamo u Beogradu prvu internacionalnu osmogodišnju baletsku školu sa ciljem da je širimo od centra ka periferiji, prema čitavoj Srbiji, kazala je Aja Jung direktorka Nacionalne fondacije za igru u Beogradu povodom dobijanja akreditacije Ministarstva… »

Aja Jung: Postali smo društvo kome je prosek mera

B92 02.05.2018
"Gledajući klince koji odrastaju uz festival igre, verujem u budućnost naše scene, upravo su najmlađi talenti bili moj motiv pokretanja škole, kao što je i publika razlog konstantne borbe za opstanak festivala", ističe Aja Jung, osnivač i direktor… »

Šest medalja za srpske baletske igrače u Atini

RTV 20.04.2018
BEOGRAD - Učenici Baletske škole Nacionalne fondacije za umetničku igru iz Beograda osvojili su šest medalja na 3. Međunarodnom baletskom takmičenju u Atini, koje je održano od 9. do 15. aprila, saopšteno je danas na konferenciji za novinare… »

Aja Jung u žiriju dva međunarodna takmičenja

Večernje novosti 10.04.2018
Direktorka Beogradskog festivala igre, Aja Jung, članica je petočlanog žirija 3. Međunarodnog baletskog takmičenja u Atini, koje se održava od 9 do15 aprila, 2018. godine, saopštili su iz BFI. Direktorka Beogradskog festivala igre, Aja Jung… »

Aja Jung u žiriju dva međunarodna takmičenja

RTV 10.04.2018
BEOGRAD - Direktorka Beogradskog festivala igre, Aja Jung, članica je petočlanog žirija 3. Međunarodnog baletskog takmičenja u Atini, koje se održava od 9 do15 aprila, 2018. godine, saopštili su danas iz BFI. Takmičenje okuplja učenike… »

Aja Jung u žiriju dva međunarodna takmičenja

Telegraf 10.04.2018
Takmičenje okuplja učenike profesionalnih baletskih škola i mlade igrače, od 8 do 22 godine starosti, i odvija se po fazama. Direktorka Beogradskog festivala igre, Aja Jung, članica je petočlanog žirija 3. Međunarodnog baletskog takmičenja u… »

Aja Jung u žiriju dva međunarodna takmičenja

Srbija danas 10.04.2018
Veliko priznanje za direktorku Beogradskog festivala igre. Direktorka Beogradskog festivala igre, Aja Jung, članica je petočlanog žirija 3. Međunarodnog baletskog takmičenja u Atini, koje se održava od 9. do 15 aprila. Takmičenje okuplja učenike… »

Vesti dana »