Aja Jung

Aja Jung: Prošla sam kroz pakao

Dnevnik 21.03.2019
BEOGRAD: Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung izjavila je da je „kamenovanje“ kojem je bila izložena u svom rodnom Beogradu zbog učešća u politici na nivou „talibanskog obračuna nad ženama u Avganistanu“, ali je dodala da ne… »

Prošla sam kroz pakao, možda preuzmem neku funkciju: Aja Jung o učešću u politici

Telegraf 21.03.2019
Na žalost to je mentalitet jednog naroda i jednog vremena koje predugo traje. Od 1946, kada su 'oslobodioci' mom pradedi oduzeli svu imovinu pa naovamo - rekla je Jung. Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung izjavila je da je "kamenovanje" kojem… »

Izjava dana: Aja Jung o odnosu Beograđana prema njenom političkom angažovanju

BizLife 21.03.2019
Foto: Youtube/N1 Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung opisala je u intervjuu za nedeljnik NIN kako izgleda njen angažman u politici. „Kamenovanje kojem sam bila izložena u svom rodnom Beogradu zbog učešća u politici, na nivou je… »

Volja za životom jača od svega: Mladi Arsen je izabrao hrabrost, ovo je njegova priča o preduzetništvu

Srbija danas 20.03.2019
Arsen Arsenović, bivši član parakajaške reprezentacije Srbije, predstavio nam je svoju start up kompaniju koja se bavi dizajnom i izradom estetskih obloga za proteze "Pirat art". Iskoristili smo priliku da razgovaramo sa Arsenom Arsenovićem o tome… »

Mladi Beograđani napravili srpsku verziju Guglovog programa kakav svet još nije video

Srbija danas 18.03.2019
Marko Nikolić je jedan od osnivača kompanije Futuring koja uspesno posluje u Naučno - tehnološkom parku na Zvezdari. Ekipa mladih inovtora na čelu sa Markom Nikolićem, Ivan i Sava iz Beograda razvila je novu generaciju futurističkih sajtova… »

Sve spremno za festival igre! Aja jung: U vremenu mržnje i mraka, dajemo vam emocije!

Kurir 08.03.2019
Šesnaesto izdanje Beogradskog festivala igre održaće se pod sloganom "Emocije" od 22. marta do 12. aprila, a publici će se predstaviti ukupno 16 kompanija baleta i savremene igre iz 11 zemalja, sa 20 koreografskih komada i 25 solo nastupa i dueta… »

Kompletan program festivala igre: Aja Jung: Od ove selekcije nema bolje na svetu

Blic 08.03.2019
Od 22. marta do 12. aprila u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu 16 trupa iz 11 zemalja izvešće 21 koreografsku postavku i 23 sola i dueta u okviru 16. Beogradskog festivala igre, saopšteno je juče u Narodnoj skupštini. Ovo izdanje Beogradskog festivala… »

Novi Sad: Izložba fotografija iz baletskih predstava

RTV 07.03.2019
NOVI SAD - U okviru ovogodišnjeg, 16. Beogradskog festivala igre Grad Novi Sad, Beogradski festival igre i DDOR osiguranje organizuju izložbu foto-fragmenata iz baletskih predstava koje će biti izvedene na predstojećem BFI. Izložba je zakazana za… »

Grad Beograd snažno podržao 16. Beogradski festival igre

Studio B 07.03.2019
Beogradski festival igre, pod sloganom „Emocije”, biće održan od 22. marta do 12. aprila u Beogradu, Novom Sadu i Vršcu, najavili su danas organizatori u Narodnoj skupštini. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić istakao je da mu neizmernu čast i… »

Pod rukama Pijaniste beogradski zidovi ožive: Upoznajte muralistu koji je oslikao prestonicu! (video)

Srbija danas 04.03.2019
Andrej Josifovski ulični je umetnik i arhitekta, a svojim muralima krasi gradske fasade Beograđanima i donosi novi duh ulične umetnosti u prestonicu. U Gradu Beogradu živi veliki broj ljudi i svako od njih ima neki sebi svojstven talenat, ali neki od… »

Vesti dana »