Aja Jung

Komad iz Argentine u Srbiji videlo više od 700 ljudi FOTO

Nova pre 13 sati
Predstavu trupe iz Argentine "Un Poyo Rojo", koja je izvedena u okviru 17. Beogradskog festivala igre, videlo je više od 700 ljudi, saopšteno je iz direkcije festivala. “Predstavu je gledalo 283 posetilaca u Beogradu, i 428 u Novom Sadu, a živi… »

Italijani zbog karantina odložili nastupe na Festivalu igre

Nova pre 3 dana
Nastupi kompanija Silvije Gribaudi (Venecija) i Alesandra Šjaronija (Ankona) na 17. Beogradskom festivalu igre odloženi su zbog obaveznog karantina po povratku iz Srbije u Italiju, saopštila je danas na konferenciji za novinare direktorka festivala Aja… »

Počeo Beogradski festival igre: Od igre se ne odustaje FOTO

Nova pre 10 dana
Predstavom "Pasionarija" koreografa Markosa Moroa, u izvođenju trupe "La Veronal" iz Barselone, večeras je u "Madlenianumu" počeo 17. Beogradski festival igre. – Da nam je neko prošle godine u ovo vreme rekao da ćemo 17. Beogradski festival igre… »

Aja Jung: Stigla prva strana trupa u Srbiju posle izolacije

Nova pre 11 dana
Stiglo je 18 članova španske trupe "La Veronal" i veliki šleper sa scenografijom, jutros su počele tehničke pripreme za sutrašnje izvođenje komada "Pasionarija" Markosa Moroa u "Madlenianumu". Dokazali smo da nema odustajanja i ujedno ovo je prva… »

Uprkos pandemiji, publika u Srbiji neće ostati uskraćena za 17. Festival igre

RTS pre 16 dana
Sedamnaesto izdanje Beogradskog festivala, na radost ljubitelja ove umetnosti, biće održano od 11. septembra do 8. novembra na nekoliko lokacija u Srbiji. Beogradski festival igre je trebalo da počne u martu, kao što je poznato. Samo nekoliko dana je… »

Ministartstvo kulture: Aja Jung izvlači podatke iz konteksta

Danas pre 24 dana
Nakon što je Aja Jung, osnivač Beogradskog festivala igre optužila Ministarstvo kulture da je ove godine za festival izdvojeno deset puta manje oglasilo se Ministartsvo kulture. Ministarstvo ističe da su podaci „izvučeni iz konteksta“ i da je… »

Ministarstvo kulture: Stavovi Aje Jung mogu da dovedu javnost u zabludu

Dnevnik pre 24 dana
BEOGRAD: Ministarstvo kulture i informisanja saopštilo je danas da je osnivač Beogradskog festivala igre Aja Jung na jučerašnjoj konferenciji za novinare iznela "određene sudove" o finansiranju te manifestacije od strane Ministarstva na osnovu… »

Novi odgovor Aji Jung iz Ministarstva kulture

Nova pre 24 dana
Na jučerašnjoj konferenciji za medije, osnivač Beogradskog festivala igre Aja Jung, u svom prepoznatljivom maniru, govoreći o finansiranju te manifestacije od strane Ministarstva kulture i informisanja izrekla je određene sudove na osnovu podataka… »

Ministarstvo kulture: Aja Jung izrekla podatke izvučene iz konteksta

N1 Info pre 24 dana
Ministarstvo kulture saopštilo je da je osnivačica Beogradskog festivala igre Aja Jung o finansijama koje festival dobija od Ministarstva izrekla sudove na osnovu podataka koji su izvučeni iz konteksta i koji javnost mogu da dovedu u zabludu. U… »

Novi datumi predstava u septembru i novembru

Danas pre 25 dana
U Klubu književnika Srbije predstavljen rekonstriusan program 17. Beogradskog festivala igre Novi „rekonstruisani“ program 17. Beogradskog festivala igre, koji je zbog pandemije virusa korona u poslednji čas morao da se „pomeri“ iz svog… »

Vesti dana »