Aja Jung

Kultura i festivali kamen spoticanja u SNS-u?

BizLife 05.07.2018
Foto: printscreen N1 Direktorka Beogradskog festivala igre (BFI) Aja Jung izjavila je da ne zna ko je Damir Handanović, koji je nedavno izabran za direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) kao i da ne zna “čemu služi” CEBEF. Ne znam ko je… »

Aja Jung: Ne znam ko je Damir Handanović a ni čemu služi CEBEF

Danas 05.07.2018
O novom direktoru CEBEF-a juče komentar imali samo Aja Jung i Dveri Sa naslovom „Šta kaže SNS Apel 1.000 za novog Pink direktora ustanove kulture grada?“, na redakciju Danasa stiglo je saopštenje Saveta za kulturu Srpskog pokreta Dveri u kojem… »

Aja Jung: Ne znam ko je Handanović, niti čemu služi CEBEF

N1 Info 05.07.2018
Direktorka Beogradskog festivala igre (BFI) Aja Jung izjavila je da ne zna ko je Damir Handanović, koji je nedavno izabran za direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) kao i da ne zna "čemu služi" CEBEF. Ona je za list "Danas" ocenila da je CEBEF… »

Dražić: Da sam član SNS-a, naljutio bih se zbog Radojičića

N1 Info 06.06.2018
Ja da sam član SNS-a, a pričaju ljudi da ih ima stotine hiljada, ja bih se uvredio što se na čelna mesta u državi "dovlače" sve nestranačke ličnosti, izjavio je novinar Njuz.neta Marko Dražić ocenjujući kandidaturu Zorana Radojičića za… »

Šarčević predlaže Fakultet za igru u okviru FMU

RTS 05.06.2018
Ministrar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević kaže da se na sednici Vlade razgovaralo o izgradnji posebnog prostora za Fakultet muzičkih umetnosti koji godinama radi u lošim uslovima, dodavši da je tada predložio da deo te… »

SNS o kandidatu za gradonačelnika Beograda

Dnevnik 04.06.2018
Sednica proširenog sastava beogradskog odbora naprednjaka, na kojoj bi trebalo da bude odoneta odluka o tome ko će u naredne četiri godine biti na čelu grada, biće održana danas. Po ranijim najavama, sednica Skupštine grada na kojoj će biti… »

UO ansambla "Kolo": Ostavka Aje Jung

Večernje novosti 29.05.2018
Na sednici Vlade doneta je odluka o razrešenju Aje Jung sa mesta predsednika UO Ansambla "Kolo" NA sednici Vlade doneta je odluka o razrešenju Aje Jung sa mesta predsednika UO Ansambla "Kolo". Aja Jung: Velika igra sa velikim igračima Direktorka… »

Aja Jung dala ostavku na dužnost predsednika Upravnog odbora „Kola“

Danas 29.05.2018
Vlada Srbije razrešila je Aju Jung dužnosti predsednika Upravnog odbora Ansambla narodnih igara i pesama „Kolo“ – Ustanove kulture od nacionalnog značaja, na lični zahtev, objavljeno je na sajtu Vlade. Razloge ostavke Aja Jung nije obrazložila… »

Knjiga o 15 godina Beogradskog festivala igre

RTV 25.05.2018
BEOGRAD - "Službeni glasnik" danas je predstavio knjigu "Transcedance" o Beogradskom festivalu igre koji slavi 15 godina postojanja. O njoj su govorili direktor i glavni urednik "Službenog glasnika" Jelena Trivan direktor i osnivač BFI Aja Jung, Petar… »

Knjiga o 15 godina Beogradskog festivala igre

Studio B 25.05.2018
„Službeni glasnik“ predstavio knjigu „Transcedance“o Beogradskom festivalu igre koji slavi 15 godina postojanja. O knjizi su govorili direktor i glavni urednik „Služebnog glasnika“ Jelena Trivan direktor i osnivač BFI Aja Jung, Petar… »

Vesti dana »