Aja Jung

Jung: Festival će nadživeti ministra Vukosavljevića

Danas 24.04.2019
Direktorka Beogradskog festivala igre prozvala Ministarstvo kulture i ministra zbog načina sufinansiranja projekata Nijedan ministar ne može da ugrozi Beogradski festival igre, festival će trajati i imaće svoje mesto u kulturi i posle ministra… »

„Pariski život” za Svetski dan igre

Politika 23.04.2019
Aja Jung je, govoreći o sredstvima dodeljenim na konkursu Ministarstva kulture, rekla da veruje da je ministar ponovo pogrešio i sa svojim komisijama i sa ignorisanjem BFI. Poslednji projekat iz pratećeg programa 16. Beogradskog festivala igre, komad… »

Aja Jung optužila Vukosavljevića da želi da uguši BFI, ministar negira

Radio 021 23.04.2019
Direktorka Beogradskog festivala igre (BFI) Aja Jung optužila je ministra kulture Vladana Vukosavljevića da ignoriše taj festival i da pokušava da ga uguši, što Ministarstvo kulture negira ističući da BFI dobija više sredstava od Bemusа… »

Ko guši Festival igre – oštar odgovor ministra kulture na optužbe Aje Jung

RTS 23.04.2019
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da je direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung izrekla laži na njegov račun i obmanula javnost tvrdeći da se niko do sada nije toliko trudio da uguši Beogradski festival igre kao… »

Aja Jung optužila Vukosavljevića da želi da uguši BFI, ministar negira

N1 Info 23.04.2019
Direktorka Beogradskog festivala igre (BFI) Aja Jung optužila je ministra kulture Vladana Vukosavljevića da ignoriše taj festival i da pokušava da ga uguši, što Ministarstvo kulture negira ističući da BFI dobija više sredstava od Bemusа… »

Vukosavljević:U stavu Aje Jung “kriju se laž i kleveta”

IndeksOnline 23.04.2019
BEOGRAD – Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je danas da je direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung u ponedeljak izrekla laži na njegov račun i obmanula javnost, te tvrdi da njen, inače, “privatni, profitni i veoma… »

Vukosavljević: Laže i paralaže Aje Jung

Danas 23.04.2019
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević reagovao je danas, na konferenciju za štampu koju je održala Aja Jung i rekako da je Jungova na neukusan način, izrekla laži na njegov račun. Saopštenje prenosimo u celosti: U svom dobro poznatom… »

Jung: U Srbiji se moraju uspostaviti kriterijumi

Studio B 22.04.2019
Povodom Svetskog dana igre, koji se obeležava 29. aprila, direktorka Nacionalne fondacije za umetničku igru Aja Jung najavila je premijeru komada „La Vi Parisjen”, koji će biti izveden na otvorenom, na Savskoj promenadi, i biće besplatan. Autorka… »

Kritičarka "Gardijana": BFI stavio Beograd na svetsku mapu

RTS 23.03.2019
Kritičarka londonskog lista "Gardijan" Džudit Mekril kaže da je za Beogradski festival igre čula pre nekoliko godina i da je Aja Jung neko čiju je snagu nemoguće ne prepoznati i da je svake godine impresionira kvalitet programa. "Nije reč samo o… »

"Prošla sam kroz pakao": Aja Jung o "kamenovanju" i zašto bi mogla da preuzme neku funkciju

Blic 21.03.2019
Direktorka Beogradskog festivala igre Aja Jung izjavila je da je "kamenovanje" kojem je bila izložena u svom rodnom Beogradu zbog učešća u politici, na nivou "talibanskog obračuna nad ženama u Avganistanu". - Moja porodica i ja smo prošli kroz… »

Vesti dana »