Alen Azarić

Milijana dobila tužbu, moraće da plati veliku odštetu! Evo i zbog čega!

Alo 29.04.2019
Neće joj biti lako! Alen Azarić u emisiji "Upoznajte Parove" saopštio je Milijani da je dobila tužbu zato što je pričala neistine za sveštenika. - Samo da im prenesem jednu lepu poruku da su dobili tužbu od strane nekoga koga su blatili čitavo… »

U "Parove" ušao bivši takmičar, ukućani zinuli kad su ga ugledali!

Alo 28.04.2019
Spreman za rijaliti?! Spremanje za Uskrs na televiziji "Happy" bilo je i više nego emotivno. Naime, u vili "Parova" dogodio se "Uskršnji ručak" te su se nizala iznenađenja za takmičare. Budući da ne mogu da budu sa svojim najmilijima, neki od… »

"Pred Srbijom si mi: Uvalio... A nećeš ništa da mi ostaviš" Milijana (21) i Milojko (74) u žestokoj svađi zbog nasledstva

Blic 03.04.2019
Žestoka svađa Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74) iznenadila je učesnike "Parova", a sve je počelo kada je ona optužena da je uporedo imala još jednu vezu kako bi dobila stan. Naime, Alen Azarić se uključio u program i tvrdio da će… »

Milijana varala: Milojka?! Sa starijim muškarcima je samo zbog stanova, napali je, a Božić zahtevao da sazna ime

Blic 03.04.2019
Milijana Bogdanović i Milojko Božić privikavaju se na uslove u rijalitiju, ali iza njih je dramatična noć. Milijanu su napali u programu uživo, a njen stariji izabranik je sve u šoku slušao. Naime, Alen Azarić uključio se za vreme "Parografa" pa… »

Milijana imala paralelnu vezu, prevarila Milojka zbog stana, on zahteva da čuje ko je Taj čovek!

Alo 03.04.2019
Alen Azarić uključio se za vreme "Parografa" pa u javnost i izneo šokantne informacije! On je otkrio je da je Milijana Bogdanović bila u isto vreme sa Milojkom Taj misteriozan muškarac se, kako kaže, "sabrao i nije joj ga pripisao". Ona je, navodno… »

Milijana je bila u paralelnoj vezi?! Pored Milojka imala je muškarca koji joj je obećao stan! Stari Božić zahteva da čuje…

Kurir 03.04.2019
Alen Azarić uključio se za vreme "Parografa" pa u javnost izneo šokantne informacije koje su potresle celu vilu "Parova". On je, naime, otkrio je da je Milijana Bogdanović bila u isto vreme sa Milojkom i sa muškarcem koji joj je obećao stan! Ipak… »

Vesna Rivas ponovo ušla u rijaliti, a veliki favorit je napustio vilu! (foto)

Alo 03.03.2019
Ona je sad glavna! napustio Alen Azarić, a u rijaliti je ušlaVesna Rivas, koja će se ravnopravno boriti sa ostalima za nagradu. Vesna Rivas je preuzela titulu bivšeg predsednika Alena i rukovodiće vilom i takmičarima. - Ivanu najviše zameram kada… »

Vratila se mama igre! Vesna Rivas ušla u Parove, a on je izašao, favorit! Kakav obrt! (foto)

Srbija danas 03.03.2019
Totalno pretumbavanje. Desio se neočekivani rasplet sinoć u vili Parova i produkcija je sve učesnike ostavila u šoku. Alen Azarić je napustio vilu, a umesto njega došla je Vesna Rivas, koja će se ravnopravno boriti sa ostalima za prvo mesto. Vesna… »

Jeziva ispovest alena azarića! Sleteo kolima u kanjon Morače: Sećam se i dalje vriska mog druga, auto je bio zgužvan, a ja…

Kurir 01.03.2019
Alen Azarić sa svima je podelio težak trenutak iz privatnog života kada je pre 21 godinu sleteo kolima u kanjon Morače. Učesnik rijalitija priznao je da mu se često dešavaju nepredviđene situacije, a mnoge je tek začudilo kako se on osećao u… »

Izabelina majka iza leđa ogovarala budućeg zeta: Pokušavala da opere sebe, pa oplela po Elvinu! (video)

Kurir 28.02.2019
Slađa Petrović je Elvinu Kadriću pričala "iza leđa" sa cimerima Milijem i Marijanom. Ona je otkrila šta joj je rekao Alen Azarić, a nije joj bilo svejedno. Naime, ona kaže da joj je Azarić rekao kako ima prljavu auru, pa se požalila: "Alen je… »

Vesti dana »