Alen Azarić - vesti

Vesna Rivas ponovo ušla u rijaliti, a veliki favorit je napustio vilu! (foto)

Alo pre 23 dana
Alo: Vesna Rivas ponovo ušla u rijaliti, a veliki favorit je napustio vilu! (foto)
Ona je sad glavna!
napustio Alen Azarić, a u rijaliti je ušlaVesna Rivas, koja će se ravnopravno boriti sa ostalima za nagradu. Vesna Rivas je preuzela titulu bivšeg predsednika Alena i rukovodiće vilom i takmičarima. - Ivanu najviše zameram kada su Lakić i Coka u pitanju i to mu nikada... »

Vratila se mama igre! Vesna Rivas ušla u Parove, a on je izašao, favorit! Kakav obrt! (foto)

Srbija danas pre 23 dana
Totalno pretumbavanje.
Desio se neočekivani rasplet sinoć u vili Parova i produkcija je sve učesnike ostavila u šoku. Alen Azarić je napustio vilu, a umesto njega došla je Vesna Rivas, koja će se ravnopravno boriti sa ostalima za prvo mesto. Vesna Rivas je preuzela titulu bivšeg predsednika... »

Jeziva ispovest alena azarića! Sleteo kolima u kanjon Morače: Sećam se i dalje vriska mog druga, auto je bio zgužvan, a ja sam sve vreme sebi govorio... (video)

Kurir pre 25 dana
Alen Azarić sa svima je podelio težak trenutak iz privatnog života kada je pre 21 godinu sleteo kolima u kanjon Morače. Učesnik rijalitija priznao je da mu se često dešavaju nepredviđene situacije, a mnoge je tek začudilo kako se on osećao u trenutku nesreće. Kako kaže, njega su trenuci koje je... »

Izabelina majka iza leđa ogovarala budućeg zeta: Pokušavala da opere sebe, pa oplela po Elvinu! (video)

Kurir pre 26 dana
Slađa Petrović je Elvinu Kadriću pričala "iza leđa" sa cimerima Milijem i Marijanom. Ona je otkrila šta joj je rekao Alen Azarić, a nije joj bilo svejedno. Naime, ona kaže da joj je Azarić rekao kako ima prljavu auru, pa se požalila: "Alen je rekao da je Elvinova aura čista, a moja kao prljava. Ja... »

Alen je 8 godina bio u braku, a razveo se zbog preljube: Azarić otvorio dušu o ženama, evo koliko ih je imao!

Kurir pre 27 dana
Alen Azarić progovorio je o svom braku, pa priznao sa koliko žena je bio. On je odgovarao na najintrigantnija pitanja, a nije krio da se njegov brak završio zbog preljube. Učesnik rijalitija je 8 godina bio sa ženom, ali je prolazio i kroz loše periode. "Ja nikad nisam brojao u životu nekoliko... »

Ta devojka je čisto zlo, ubedljivo najgora: Alen Azarić otkrio ko pravi najveći haos, ona ga baš nervira!

Kurir pre 30 dana
Natalija Vukmanović privukla je veliku pažnju u rijalitiju, kako zbog svog fizičkog izgleda, tako i zbog činjenice da je odmah po ulasku počela da pravi "haos". Alen Azarić je jasno izneo mišljenje o njoj, ali i još jednoj učesnici. Ona se posvađala sa Aleksandrom Marjanović, a Alen je slušajući... »

Umirala od bolova! Izabela stenjala kao da se porađa! Uznemirujuće scene! (video)

Kurir pre 32 dana
Nemili događaj pogodio je rijaliti "Parova", a prizor u kome se Izabela Alijoski prevrtala od bolova uznemirio je ukućane. Bels se preb+vijala od bolova, nije mogla da se smiri, a onda joj je u pomot pritekao Alen Azarić, koji je dao svoju dijagnozu. - Imaš problem koji može da prouzrokuje velike... »

Azarić je za vas tata! Poznat sam u svetu: Alen napao Šmizlu, a ona prvi put reč nije progovorila! Ovo joj je opasno zamerio! (video)

Kurir pre 38 dana
Alen Azarić je očekivao da će Šmizla javno izneti sve najbolje o njemu, pa joj je zamerio što to nije. "Javno! Sad! Sad! Sad! Alen Azarić je tata za vas. Ćao! Alen Azarić ima život. Alen Azarić ima ovo. Alen Azarić ima ono. Poznat je u svetu na ovaj ili onaj način, nisi rekla javno, ja bih to za... »

Alen isterao nečiste sile iz voljenke u rijalitiju, a ona u transu: Ilićeva se tresla, plakala, a onda se sručila na pod! Ostali gledali u neverici! (video)

Kurir pre 39 dana
Alen Azarić je ponovo izvodio seanse u kojima je pokušao da spasi duše pojedinih takmičara. Voljenka Ilić je ovoga puta bila ta nad kojom je Alen vršio seansu, pokušavajući da izbaci nečiste sile iz nje. Ono što je usledilo, bilo je zaprepašćujuće. Naime, ona je, kako je Alen počeo da čita molitvu,... »

Proveo sam sa Požgajem zadnjih 5 meseci, znam da li je prevario ženu... Alen Azrić otkrio istinu o najvećem zavodniku u vili! (video)

Kurir pre 39 dana
Aleksandar Požgaj je uvek okružen ženama u vili, pa se zbog toga često sumnja u njegovu vernost. Na "Parografu" mu je čak i postavljeno pitanje vezano za prevare, na šta je on odgovorio da nije bio veran kada je bio u vezama, ali ženu Ivanu nikada nije prevario. Alen Azarić je imao potrebu da... »

Hodžaj: Takse naškodile odnosima sa partnerima

Blic  pre 4 sata  još 1 povezana

Benon: Kina je pretnja Zapadu, a ne Rusija

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Preokreti, kiša, kidanje živaca - Đoković eliminisan u Majamiju!

Mozzart sport  pre 3 sata  još 4 povezane

Danas promenljivo oblačno i sveže, do 12 stepeni

Blic  pre 2 sata  još 2 povezane

Vučić: Priština taksama kupuje vreme; Makron dolazi u julu

Večernje novosti  pre 2 sata  još 1 povezana
©2019 Netmark d.o.o.