Alen Azarić

Vratili se ivan i Baki B3: Vidite Marinkovićevo lice i kako mu funkcionišu rebra! Slomljeno? (VIDEO)

Srbija danas 14.02.2019
Haos... Veliki incident desio se ovog utorka u rijalitiju "Parovi" kada je Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, fizički nasrnuo na Ivana Marinkovića i naneo mu povrede. Kakve, još uvek se ne zna pravi epilog. NECENZURISAN VIDEO TUČE - KOMPLET Baki… »

SAD vidim da je goca tržan bila u pravu za sve: Azarić hteo da pomogne Marinkoviću, ali sada tvrdi da je to nemoguće…

Kurir 11.02.2019
Alen Azarić je pokušao da pomogne Ivanu Marinkoviću i da ostvari dobar odnos sa njim. Međutim iz dana u dan njih dvojica ne mogu da prestanu da se prepiru. "Znaš koji si ti favorit kad sam ja ušao i podržao ovde ovog budućeg pobednika! Evo ga… »

Rijaliti je tek sada počeo: Alen Azarić ušao u Parove, a evo šta planira da uradi takmičarima!

Kurir 07.02.2019
U vili je vrela atmosfera večeras kako zbog nominacija, tako i zbog ulaska novih takmičara. Naime, u vilu "Parova" je ušao doktor Alen Azarić. Mnogi smatraju da je tek sad počeo rijaliti jer će on okrenuti dešavanja u vili naopačke. Alen je… »

Beli mag i "generatori" - ko je nadrilekar, a ko prevarant

Press 14.02.2018
Beli mag koji skida crnu magiju, “rajf generator“ koji navodno leči teške bolesti i “priznati iscelitelj“ Alen Azarić – u medijima se u poslednje vreme pojavio niz slučajeva od kojih su neki stigli i do sudova, pa su nadrilekarstvo ili… »

Beli mag i "generatori" - ko je nadrilekar, a ko prevarant

B92 14.02.2018
Beli mag koji skida crnu magiju, “rajf generator“ koji navodno leči teške bolesti i “priznati iscelitelj“ Alen Azarić – u medijima se u poslednje vreme pojavio niz slučajeva od kojih su neki stigli i do sudova, pa su… »

Morski krastavac u nos, vrelo ulje u uši: Srpski lekari o bizarnim metodama kojima su prevaranti "lečili" njihove pacijente

Blic 05.02.2018
Tvrde da lečenje gljivama zaustavlja rast tumora ili ga u potpunosti povlači, da morski krastavci eleminišu upalu sinusa, ili da se najteža obolenja mogu izlečiti raznim melemima, koktelima, pa čak i petrolejom sa krilima slepog miša. Ovim metodama… »

Iscelitelj doktorirao na onlajn institutu, "baš se razume" u onkologiju

Radio 021 04.02.2018
Alen Azarić, "iscelitelj" koji neizlečive bolesti dijagnostikuje vizijama, a otklanja gljivama, svoju diplomu doktora stekao je na Fakultetu za prirodnu medicinu, čiji je osnivač Miroljub Petrović. "Ja sam završio kiropraktiku, nameštam jako lepo… »

"Doktor" za 950 evra, bato! "Iscelitelj" raka zvanje "doktora" stekao je kod čoveka koji je uzdrmao srpsku javnost

Blic 04.02.2018
Alen Azarić, "iscelitelj" koji neizlečive bolesti dijagnostikuje vizijama, a otklanja gljivama, svoju diplomu doktora stekao je na Fakultetu za prirodnu medicinu, čiji je osnivač niko drugi do Miroljub Petrović, javnosti najpoznatiji po izjavi "Ideš… »

Lažni iscelitelj poznat je kao Alen vrač: Masirao nemačke gospođe "magičnim" kuglicama i obećavao da će ozdraviti

Telegraf 02.02.2018
Svakog dana pojavljuju se novi detalji o svim Azarićevim prevarama. Alen Azarić, koji tvrdi da je od raka izlečio na hiljade ljudi i oko kojeg se ne sleže prašina već danima, počeo je "karijeru" kao dostavljač pića u Ofenbahu, a potom se, radi… »

Doktor Moma Jakovljević: Otvorio sam Pandorinu kutiju, sad je na redu država

BK TV 31.01.2018
Varalica uvek ima, ali mora da ima i policajaca, kaže doktor Jakovljević. Doktor Moma Jakovljević specijalista opšte hirurgije i pomoćnik direktora KBC Dragiša Mišović, dan nakon što je napustio studio Jutarnjeg programa TV PINK, u kome se… »

Vesti dana »