Alen Azarić

Parovi: Ona je izbačena iz vile!

Svet plus 29.09.2017
Noćas je u rijalitiju Parovi održano vandredno izbacivanje iz luksuzne vile, a jedna ukućanka imala je najmanje glasova gledalaca i morala je da izađe. Najmanje glasova, samo 0,7%, imala je Elena Petrović i ona je morala da se pozdravi sa ukućanima… »

PANIKA U PAROVIMA: Osetio je slabost u grudima i stomaku, a onda je pao!

Svet plus 27.09.2017
Prava drama se desila danas u rijaliti Parovi, a sve je vezano za Bojana Radanovića i iscelitelja Alena Azarića. Bojan je u Parovi poželeo da mu Alen pomogne, a on je to i učinio. Azarić je rekao da Radanović ima problem sa slabošću u grudnom… »

Lepa lukić rasplakala alena: Doktor nije mogao da se obuzda! Evo šta ga je dotuklo!

Kurir 27.09.2017
Dobro poznat glas širio se vilom, a Alen Azarić je zaplakao. On nije mogao da odoli naboju emocija koje u njemu izaziva Lepin glas. Scena je bila veoma emotivna, Alenu je trebalo vremena da dođe sebi. (Kurir.rs, Foto: Printscreen) Kurir Autor: Kurir… »

Parovi: Evo ko je nominovan u vandrednim nominacijama!

Svet plus 27.09.2017
U rijalitiju Parovi sinoć su održane vandredne nominacije, a svoj sud su dali i ukućani, ali i produkcija. Sinoć su održane još jedne nominacije, ovoga puta vandredne, u vili Parova. Od stane takmičara najviše negativnih glasova imao je Dragutin… »

Majka nije mogla da veruje: Alen Azarić izlečio mladića koji nije mogao ni da jede, ni da pije!

Kurir 26.09.2017
Doktor i iscelitelj Alen Azarić nastavio je da prima pacijente kojima nesebično pomaže. Pre nego što je ušao novi pacijent, voditeljka je najavila da je u pitanju jedan teži slučaj i nije otkrila o čemu se radi. U vilu je ušao mladić sa majkom… »

Doktor Alen Azarić u "Parovima" otkrio nešto sramno

Alo 26.09.2017
U emisiji "Jutarnja kafica sa Parovima" doktor Alen Azarić iznenadio je sve svojom izjavom. Ovoga puta voditeljka, komšinica Zaga razgovarala je sa učesnicima na temu Laži. Ono što je doktor otkrio tokom ovog razgovora moglo bi da promeni ono što… »

Alen Azarić otvoreno: Mogu da pričaju šta hoće, dela stoje iza mene!

Kurir 25.09.2017
Od kako se pojavio u Parovima, sa misijom da kaže kako bi ljudi morali imati pravo na izbor lečenja i kako to mora da bude lično pravo, koje ima svaki čovek, doktor Alen Azarić privlači najviše pažnje, kako javnosti, tako i učesnika i produkcije… »

A ona kao spava: Pogledajte šta je u krevetu Parova cele noći radio sa njenom zadnjicom (video 18+)

Pravda 25.09.2017
Izgleda da se Crnogorac Bojan Radanović svojiski trudi da postane najveći zavodik u "Parovima 6". Već prve večeri po ulasku u rijaliti on je legao u krevet sa dve ukućanke - Elenom Petrović i Marijanom Majom Marković. Bivši fudbalski golman tu… »

Uhvatio Zoricu Dukić sa njim u akciji na krevetu!

Alo 23.09.2017
Nije mogao da ih gleda... Učesnik šeste sezone rijalitija "Parovi" Alen Azarić, napustio je danas dnevnu sobu jer, kako kaže, nije mogao da gleda kako se Zorica Dukić sa drugim. Ona je sedela na krevetu i mazila se sa Bojanom Radanovićem, što je… »

Svojom medicinom i molitvama izlečio je mnoge: Alen Azarić otkrio ko je njegov svetac s kojim zajedno radi

Kurir 23.09.2017
Svojom medicinom i molitvama pomogao je mnogima. Svetac koji ga čuva je čuveni Sveti Nektarije kome se mole svi oni kojima je pomoć potrebna. Kada je i sam bio bolestan od najteže bolesti Alen je tom prilikom otišao u jedan manastir u Grčkoj gde je… »

Vesti dana »