Alen Azarić

Novi šokantan obred u Parovima!

Alo 04.10.2017
Kontroverzni Alen Azarić koji je svojim metodama lečenja izazvao veliku pažnju javnosti napustio je "Parove", ali danas je ipak dobio zamenu. U goste u vilu "Parova" je došao Vasilije koji je bioenergetičar. On je prvo hteo da pomogne Nini. -Kada… »

Ponovo isterivanje đavola u Parovima! (VIDEO)

Alo 03.10.2017
Umesto Alena Azarića ovaj put je to uradio neko drugi. Alen Azarić je svakako neko ko je ostavio veliki trag svojim učešćem u rijalitiju "Parovi", a neke od scena koje su izazvale najžešće polemike su one u kojima upravo on vrši obred egzorcizma… »

Alen Azarić progovorio o lečenju Novaka Đokovića!

Telegraf 03.10.2017
Bivši učesnik Parova po izlasku je prokomentarisao priče da je lečio srpskog tenisera. O Alenu Azariću najviše znaju oni koje je ovaj čovek do sada lečio, a među njima je kako se priča i solidan broj poznatih ličnosti. Međutim, za razliku od… »

Parovi: Alen Azarić u iskrenom intervjuu otkriva - Prava istina je da su me diskvalifikovali tek kada su saznali da se neću…

Svet plus 02.10.2017
Vest koja je juče uznemirila javnost, svakako je informacija da je doktor Alen Azarić napustio vilu Parova. Ova vest je odjeknula svom silinom, a nedugo po tom se oglasila „Hepi“ televizija koja je izdala saopštenje da je doktor Alen Azarić… »

Zorica dukić trudna? Učesnici Parova su ubeđeni da je on otac!

Kurir 02.10.2017
Đus je prokomentarisao da joj nije dobro pošto je svrgnuta sa vlasti, a on je novi predsednik u luksuznoj vili. Ipak, ostali učesnici zapitali su se da li je Dukićeva trudna i da je moguće da je otac Alen Azarić, koji je nedavno diskvalifikovan. Ona… »

Alen Azarić otkrio pravu istinu: Diskvalifikovali su me tek kada su saznali da se neću vratiti u vilu Parova!

Kurir 02.10.2017
Vest koja je juče uznemirila javnost, svakako je informacija da je doktor Alen Azarić napustio vilu Parova. Ova vest je odjeknula svom silinom, a nedugo po tom se oglasila „Hepi“ televizija koja je izdala saopštenje da je doktor Alen Azarić… »

Alen Azarić se žestokom porukom oglasio nakon diskvalifikacije iz Parova!

Telegraf 02.10.2017
- Moj uslov da uđem u ovaj rialiti je bio da mi dozvole da izlazim svake nedelje, kako bi radio u svojoj ordinaciji, jer nisam želeo da ostavim na cedilu svoje pacijente - kaže Alen. Alen Azarić juče je diskvalifikovan iz "Parova", što je uzdrmalo… »

Parovi: Alen Azarić se oglasio nakon diskvalifikacije!

Svet plus 01.10.2017
Alen Azarić, diskvalifikovan je iz rijalitija Parovi, a nakon napuštanja vile, oglasio se putem društvenih mreža i poručio da će uskoro otkriti pravu istinu. "U želji da prvi saznate istinu i nenasedate na dezinformacije, obaveštavamo vas da je… »

Parovi: Produkcija presudila - On je diskvalifkovan!

Svet plus 01.10.2017
U rijalitiju Parovi, došlo je i do prve diskvalifikacije, nakon što su prekršena osnovna pravila popularnog šoua. Produkcija Parova ove sezone, učesnicima ne toleriše greške, te je Alen Azarić diskvalifikovan zbog kršenja pojedinih pravila… »

On je diskvalifikovan iz Parova!

Alo 01.10.2017
Zbog toga što nije poštovao odredbe ugovora, odmah je morao da napusti vilu "Parova"! Alen Azarić diskvalifikovan je iz rijalitija "Parovi". Kako su saopštili sa Hepi televizije, Alen je diskvalifikovan zbog toga što se oglušio o ugovorom propisana… »

Vesti dana »