Alen Azarić

Alen je 8 godina bio u braku, a razveo se zbog preljube: Azarić otvorio dušu o ženama, evo koliko ih je imao!

Kurir 27.02.2019
Alen Azarić progovorio je o svom braku, pa priznao sa koliko žena je bio. On je odgovarao na najintrigantnija pitanja, a nije krio da se njegov brak završio zbog preljube. Učesnik rijalitija je 8 godina bio sa ženom, ali je prolazio i kroz loše… »

Ta devojka je čisto zlo, ubedljivo najgora: Alen Azarić otkrio ko pravi najveći haos, ona ga baš nervira!

Kurir 24.02.2019
Natalija Vukmanović privukla je veliku pažnju u rijalitiju, kako zbog svog fizičkog izgleda, tako i zbog činjenice da je odmah po ulasku počela da pravi "haos". Alen Azarić je jasno izneo mišljenje o njoj, ali i još jednoj učesnici. Ona se… »

Umirala od bolova! Izabela stenjala kao da se porađa! Uznemirujuće scene! (video)

Kurir 22.02.2019
Nemili događaj pogodio je rijaliti "Parova", a prizor u kome se Izabela Alijoski prevrtala od bolova uznemirio je ukućane. Bels se preb+vijala od bolova, nije mogla da se smiri, a onda joj je u pomot pritekao Alen Azarić, koji je dao svoju dijagnozu. -… »

Azarić je za vas tata! Poznat sam u svetu: Alen napao Šmizlu, a ona prvi put reč nije progovorila! Ovo joj je opasno…

Kurir 16.02.2019
Alen Azarić je očekivao da će Šmizla javno izneti sve najbolje o njemu, pa joj je zamerio što to nije. "Javno! Sad! Sad! Sad! Alen Azarić je tata za vas. Ćao! Alen Azarić ima život. Alen Azarić ima ovo. Alen Azarić ima ono. Poznat je u svetu na… »

Alen progovorio o 165.000 koje je dao Ivanu za alimentaciju! Marinkovićev odgovor zapanjio sve!

Alo 15.02.2019
Strasti se ne smiruju! U svađi koja je prethodila tuči, jedan od glavnih aktera U prethodnoj sezoni pisalo se o tome kako je Azarić pozajmio Ivanu 165.000 dinara kako bi izmirio dug bivšoj supruzi Goci Tržan za alimentaciju. Ovog popodneva je taj… »

Alen isterao nečiste sile iz voljenke u rijalitiju, a ona u transu: Ilićeva se tresla, plakala, a onda se sručila na pod…

Kurir 15.02.2019
Alen Azarić je ponovo izvodio seanse u kojima je pokušao da spasi duše pojedinih takmičara. Voljenka Ilić je ovoga puta bila ta nad kojom je Alen vršio seansu, pokušavajući da izbaci nečiste sile iz nje. Ono što je usledilo, bilo je… »

Proveo sam sa Požgajem zadnjih 5 meseci, znam da li je prevario ženu... Alen Azrić otkrio istinu o najvećem zavodniku u…

Kurir 15.02.2019
Aleksandar Požgaj je uvek okružen ženama u vili, pa se zbog toga često sumnja u njegovu vernost. Na "Parografu" mu je čak i postavljeno pitanje vezano za prevare, na šta je on odgovorio da nije bio veran kada je bio u vezama, ali ženu Ivanu nikada… »

Vratili se ivan i Baki B3: Vidite Marinkovićevo lice i kako mu funkcionišu rebra! Slomljeno? (VIDEO)

Srbija danas 14.02.2019
Haos... Veliki incident desio se ovog utorka u rijalitiju "Parovi" kada je Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3, fizički nasrnuo na Ivana Marinkovića i naneo mu povrede. Kakve, još uvek se ne zna pravi epilog. NECENZURISAN VIDEO TUČE - KOMPLET Baki… »

SAD vidim da je goca tržan bila u pravu za sve: Azarić hteo da pomogne Marinkoviću, ali sada tvrdi da je to nemoguće…

Kurir 11.02.2019
Alen Azarić je pokušao da pomogne Ivanu Marinkoviću i da ostvari dobar odnos sa njim. Međutim iz dana u dan njih dvojica ne mogu da prestanu da se prepiru. "Znaš koji si ti favorit kad sam ja ušao i podržao ovde ovog budućeg pobednika! Evo ga… »

Rijaliti je tek sada počeo: Alen Azarić ušao u Parove, a evo šta planira da uradi takmičarima!

Kurir 07.02.2019
U vili je vrela atmosfera večeras kako zbog nominacija, tako i zbog ulaska novih takmičara. Naime, u vilu "Parova" je ušao doktor Alen Azarić. Mnogi smatraju da je tek sad počeo rijaliti jer će on okrenuti dešavanja u vili naopačke. Alen je… »

Vesti dana »