Alen Azarić

Incident u jutarnjem programu: Poznati lekar napustio studio zbog takozvanog "iscelitelja" koji mu je posle svega i pretio

Blic 30.01.2018
Specijalista opšte hirurgije i pomoćnik direktora KBC Dragiša Mišović, dr Moma Jakovljević, napustio je Jutarnji program TV Pink nakon hvalisanja samozvanog isceljitelja i navodnog doktora prirodne medicine Alena Azarića da je "stotine hiljada… »

Incident u Jutarnjem: Poznati lekar napustio studio zbog "iscelitelja"

Vesti online 30.01.2018
Specijalista opšte hirurgije i pomoćnik direktora KBC Dragiša Mišović, dr Moma Jakovljević, napustio je Jutarnji program TV Pink nakon hvalisanja samozvanog isceljitelja i navodnog doktora prirodne medicine Alena Azarića da je "stotine hiljada… »

Umalo prekinuli program: Pretio srpskom lekaru pred kamerama, situacija bila na ivici ozbiljnog incidenta! (video)

BK TV 30.01.2018
Ovako nešto se ne pamti. Specijalista opšte hirurgije i pomoćnik direktora KBC Dragiša Mišović, dr Moma Jakovljević, napustio je Jutarnji program TV Pink nakon tvrdnji samozvanog iscelitelja i navodnog doktora prirodne medicine Alena Azarića da je… »

Pogledajte: Iscelitelj iznervirao zamenika direktora KBC, dr Jakovljević ljutito napustio studio (video)

Večernje novosti 30.01.2018
Specijalista opšte hirurgije i zamenik direktora KBC Dragiša Mišović dr Moma Jakovljević ljutito je napustio Jutarnji program TV Pink posle sukoba sa navodnim doktorom prirodne medicine Alenom Azarićem. Specijalista opšte hirurgije i zamenik… »

Đavola isteruju po zakonu?!

Vesti online 29.11.2017
Tuče, seks pred kamerama, žestoke svađe samo su delić onoga što gledaoci mogu svakodnevno da vide u rijaliti programima na srpskim televizijama. I taman kada smo pomislili da smo dotakli dno i da gore ne može, u Parovima na Hepi televiziji… »

Užasne uvrede uživo! Uključio se Alen i najgadnije ponizio Dalilu: Brisala si d*pe po Bosni dok...

Srbija danas 01.11.2017
Rat! Got u studiju Parova večeras je pobednica prethodne sezone Dalila Mujić. Ona je po svom običaju oplela po svima, ali, doživela je žestok napad kada se Alen Azarić opet uključio u program. Komentarisao je to što je poslao kolače za Milija i… »

Goca Tržan pravila seksi selfije na štandu Telegrafa, a onda je stotinu klinaca nagrnulo kod nas i počela je ozbiljna…

Telegraf 27.10.2017
Štand Telegrafa već tri dana najposećeniji je na Sajmu medija, a danas se nama družila i Goca Tržan. Treći po redu Sajam medija uveliko traje, a naša ekipa odlično se zabvalja sa svim gostima koji se druže sa nama! Alen Azarić otkrio zašto je… »

U cik zore! Bivši muž Goce Tržan i Miljana se ljubili, pa nastavili akciju u krevetu! (video)

Telegraf 26.10.2017
Ivan Marinković i Miljana Kulić prepustili su se strastima u gluvo doba noći. Iako je u proteklom periodu bio najviše koncentrisan na bivšu suprugu Gocu Tržan, o kojoj je danonoćno pričao iznosivši prljav veš iz njihovog braka, Ivan Marinković… »

Alen Azarić otkrio zašto je uplatio Goci Tržan 165.000 dinara koje joj duguje Ivan Marinković!

Telegraf 25.10.2017
Azarić je čvrsto obećao da će pomoći Marinkoviću čim izađe iz rijalitija, tako što će ga zaposliti kod sebe u firmi kao menadžera prodaje preparata. Bivši učesnik rijalitija " Parovi" Alen Azarić odlučio je da se umeša i pripomogne svom… »

Alen Azarić otkriva: Evo zašto sam otplatio deo Ivanovog duga prema Goci!

Svet & Skandal 25.10.2017
Alen Azarić, iscelitelj i bivši učesnik rijaliti programa “Parovi”, odlučio je da se umeša u zategnuti odnos koji vlada između pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji trenutno boravi u vili “Parova”. Naime… »

Vesti dana »