Alen Azarić

Alen Azarić bio u vezi sa bivšom učesnicom Parova!

Alo 24.10.2017
Iako više nije učesnik "Parova", Alen Azarić se toliko često pojavljuje u ovom rijalitiju kako bi promovisao svoja učenja. Sada je isplivala na videlo nova istina o njemu zbog koje je Azarić u centru pažnje. Naime, bivša učesnica spomenutog… »

Šta će SAD Goca da kaže? Pevačica je prozivala bivšeg supruga zbog neisplaćene alimentacije, a onda se dogodio…

Blic 23.10.2017
Pevačica Goca Tržan već mesecima unazad tvrdi jedno- da njen bivši suprug Ivan Marinković ne poštuje zakonsku obavezu i ne uplaćuje alimentaciju za ćerku Lenu. Iako je pevačica nekoliko puta isticala da joj taj novac nije preko potreban… »

Ivan marinković se spasao sigurne robije: Evo kako ga je Alen Azarić izvukao u poslednji čas!

Kurir 23.10.2017
Po poslednjim pričama, koje su prepravile portale, Goca je rekla da je više ne zanima i da neće da plaća kredit za stan, u kom je njen bivši suprug Ivan sudužnik. Po pričama koje kruže, Goca je poslednje tri godine plaćala rate za stan, samo iz… »

Tajna miljanine majke: Napada Parove za 100 evra nedeljno!

Kurir 20.10.2017
Marija Kulić, majka Miljane Kulić, dobija 100 evra nedeljno od produkcije „Parova“ za uključivanje u program uživo, a jedini zadatak koji ima jeste da napadne nekoga od učesnika! Prve Marijine žrtve bile su Lepa Lukić, Vesna Rivas i Alen… »

Alen Azarić za novi broj SVETA: Pokušavaju da me ubiju!

Svet 09.10.2017
“Sigurno se neću vratiti u rijaliti”, kaže Alen Azerić pošto je diskvalifikovan iz Parova. “Mnogi su mi pričali da ne treba da ulazim, ali ipak sam ušao. Isto pričaju i za Lepu Lukić, a ona je jedna dama i gospođa, koja ima više energije… »

Alen Azarić: “Nudili su mi avione za izlečenje!”

Svet 05.10.2017
Vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba je ona po kojoj je Alen Azarić uzeo celo bogatstvo od proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. Naime, Đoković je Azariću za molitve koje mu je ovaj čitao, poklonio bogatu rezidenciju, kako bi mu se… »

Parovi: Alen Azarić - Nudili su mi avione za izlečenje!

Svet plus 05.10.2017
Vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba je ona po kojoj je Alen Azarić uzeo celo bogatstvo od proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, a bivši učesnik Parova oglasio se i otkrio šta je istina. Naime, Đoković je Azariću za molitve koje mu je… »

Novi šokantan obred u Parovima!

Alo 04.10.2017
Kontroverzni Alen Azarić koji je svojim metodama lečenja izazvao veliku pažnju javnosti napustio je "Parove", ali danas je ipak dobio zamenu. U goste u vilu "Parova" je došao Vasilije koji je bioenergetičar. On je prvo hteo da pomogne Nini. -Kada… »

Ponovo isterivanje đavola u Parovima! (VIDEO)

Alo 03.10.2017
Umesto Alena Azarića ovaj put je to uradio neko drugi. Alen Azarić je svakako neko ko je ostavio veliki trag svojim učešćem u rijalitiju "Parovi", a neke od scena koje su izazvale najžešće polemike su one u kojima upravo on vrši obred egzorcizma… »

Alen Azarić progovorio o lečenju Novaka Đokovića!

Telegraf 03.10.2017
Bivši učesnik Parova po izlasku je prokomentarisao priče da je lečio srpskog tenisera. O Alenu Azariću najviše znaju oni koje je ovaj čovek do sada lečio, a među njima je kako se priča i solidan broj poznatih ličnosti. Međutim, za razliku od… »

Vesti dana »