Alen Azarić

Alen Azarić progovorio: Evo zašto sam Goci uplatio 165.000 dinara!

Kurir 25.10.2017
Alen Azarić, iscelitelj i bivši učesnik rijaliti programa „Parovi”, odlučio je da se umeša u zategnuti odnos koji vlada između pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji trenutno boravi u vili „Parova”. Naime… »

Ovo je razlog zašto sam Goci uplatio 165.000 dinara!

Alo 25.10.2017
Alen Azarić, iscelitelj i bivši učesnik rijaliti programa „Parovi”, odlučio je da se umeša u zategnuti odnos koji vlada između pevačice Goce Tržan i njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji trenutno boravi u vili „Parova”. Naime… »

PAROVI: Dokazano da je Alen bio u vezi sa učesnicom rijalitija, prikazane poruke koje je slao! VIDEO

Svet plus 24.10.2017
Rijaliti "Parovi" sinoć je obelodanio neverovatne informacije. Bivša učesnica otkrila je da je bila sa Alenom, i da je on varao. Jovana Jovanov, bivša učesnica pete sezone rijalitija " Parovi", tokom emisije "Upoznajte parove" iznela je pred svima da… »

Alen Azarić bio u vezi sa bivšom učesnicom Parova!

Alo 24.10.2017
Iako više nije učesnik "Parova", Alen Azarić se toliko često pojavljuje u ovom rijalitiju kako bi promovisao svoja učenja. Sada je isplivala na videlo nova istina o njemu zbog koje je Azarić u centru pažnje. Naime, bivša učesnica spomenutog… »

Ivan marinković se spasao sigurne robije: Evo kako ga je Alen Azarić izvukao u poslednji čas!

Kurir 23.10.2017
Po poslednjim pričama, koje su prepravile portale, Goca je rekla da je više ne zanima i da neće da plaća kredit za stan, u kom je njen bivši suprug Ivan sudužnik. Po pričama koje kruže, Goca je poslednje tri godine plaćala rate za stan, samo iz… »

Šta će SAD Goca da kaže? Pevačica je prozivala bivšeg supruga zbog neisplaćene alimentacije, a onda se dogodio…

Blic 23.10.2017
Pevačica Goca Tržan već mesecima unazad tvrdi jedno- da njen bivši suprug Ivan Marinković ne poštuje zakonsku obavezu i ne uplaćuje alimentaciju za ćerku Lenu. Iako je pevačica nekoliko puta isticala da joj taj novac nije preko potreban… »

Tajna miljanine majke: Napada Parove za 100 evra nedeljno!

Kurir 20.10.2017
Marija Kulić, majka Miljane Kulić, dobija 100 evra nedeljno od produkcije „Parova“ za uključivanje u program uživo, a jedini zadatak koji ima jeste da napadne nekoga od učesnika! Prve Marijine žrtve bile su Lepa Lukić, Vesna Rivas i Alen… »

Alen Azarić za novi broj SVETA: Pokušavaju da me ubiju!

Svet & Skandal 09.10.2017
“Sigurno se neću vratiti u rijaliti”, kaže Alen Azerić pošto je diskvalifikovan iz Parova. “Mnogi su mi pričali da ne treba da ulazim, ali ipak sam ušao. Isto pričaju i za Lepu Lukić, a ona je jedna dama i gospođa, koja ima više energije… »

Parovi: Alen Azarić - Nudili su mi avione za izlečenje!

Svet plus 05.10.2017
Vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba je ona po kojoj je Alen Azarić uzeo celo bogatstvo od proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, a bivši učesnik Parova oglasio se i otkrio šta je istina. Naime, Đoković je Azariću za molitve koje mu je… »

Alen Azarić: “Nudili su mi avione za izlečenje!”

Svet & Skandal 05.10.2017
Vest koja je odjeknula kao grom iz vedra neba je ona po kojoj je Alen Azarić uzeo celo bogatstvo od proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. Naime, Đoković je Azariću za molitve koje mu je ovaj čitao, poklonio bogatu rezidenciju, kako bi mu se… »

Vesti dana »