Alen Azarić

Parovi: Alen Azarić u iskrenom intervjuu otkriva - Prava istina je da su me diskvalifikovali tek kada su saznali da se neću…

Svet plus 02.10.2017
Vest koja je juče uznemirila javnost, svakako je informacija da je doktor Alen Azarić napustio vilu Parova. Ova vest je odjeknula svom silinom, a nedugo po tom se oglasila „Hepi“ televizija koja je izdala saopštenje da je doktor Alen Azarić… »

Zorica dukić trudna? Učesnici Parova su ubeđeni da je on otac!

Kurir 02.10.2017
Đus je prokomentarisao da joj nije dobro pošto je svrgnuta sa vlasti, a on je novi predsednik u luksuznoj vili. Ipak, ostali učesnici zapitali su se da li je Dukićeva trudna i da je moguće da je otac Alen Azarić, koji je nedavno diskvalifikovan. Ona… »

Alen Azarić otkrio pravu istinu: Diskvalifikovali su me tek kada su saznali da se neću vratiti u vilu Parova!

Kurir 02.10.2017
Vest koja je juče uznemirila javnost, svakako je informacija da je doktor Alen Azarić napustio vilu Parova. Ova vest je odjeknula svom silinom, a nedugo po tom se oglasila „Hepi“ televizija koja je izdala saopštenje da je doktor Alen Azarić… »

Alen Azarić se žestokom porukom oglasio nakon diskvalifikacije iz Parova!

Telegraf 02.10.2017
- Moj uslov da uđem u ovaj rialiti je bio da mi dozvole da izlazim svake nedelje, kako bi radio u svojoj ordinaciji, jer nisam želeo da ostavim na cedilu svoje pacijente - kaže Alen. Alen Azarić juče je diskvalifikovan iz "Parova", što je uzdrmalo… »

Alen diskvalifikovan iz Parova!

Svet 01.10.2017
Prva diskvalifikacija u šestoj sezoni! Zbog toga što se oglušio o ugovorom potpisana pravila učešća u rijalitiju Parovi, produkcija Hepi televizije saopštila je da je učesnik Alen Azarić diskvalifikovan i on se neće vraćati u vilu! “Poenta… »

Parovi: Alen Azarić se oglasio nakon diskvalifikacije!

Svet plus 01.10.2017
Alen Azarić, diskvalifikovan je iz rijalitija Parovi, a nakon napuštanja vile, oglasio se putem društvenih mreža i poručio da će uskoro otkriti pravu istinu. "U želji da prvi saznate istinu i nenasedate na dezinformacije, obaveštavamo vas da je… »

On je diskvalifikovan iz Parova!

Alo 01.10.2017
Zbog toga što nije poštovao odredbe ugovora, odmah je morao da napusti vilu "Parova"! Alen Azarić diskvalifikovan je iz rijalitija "Parovi". Kako su saopštili sa Hepi televizije, Alen je diskvalifikovan zbog toga što se oglušio o ugovorom propisana… »

Zorica i Alen zaratili: Dukićeva podržala Dariju, a ovako je reagovao Azarić!

Kurir 30.09.2017
Zorica Dukić i Alen Azarić držali su se zajedno, sve do trenutka kada je Dukićeva podržala Dariju posle njene ispovesti. Darijina priča o trudnoći i ocu svog deteta mnoge je potresla, pa su svi reagovali burno. "Nije mu bilo neprijatno da trpa… »

Ivan marinković se spasao sigurne robije: Evo kako ga je Alen Azarić izvukao u poslednji čas!

Press 29.09.2017
Problem između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića, više manje je svima poznat. Foto: Printscreen Po poslednjim pričama, koje su prepravile portale, Goca je rekla da je više ne zanima i da neće da plaća kredit za stan, u kom je njen… »

Ona je izbačena iz "Parova"

Alo 29.09.2017
Produkcija rijalitija "Parovi" je sinoć organizovala vanredno izbacivanje, pa je zanosna takmičrka ispala iz igre. Bilo je veoma napeto, a nominovani su bili Tin Milivić, Elena Petrović, Zorica Dukić, Alen Azarić i Miljana Kulić. Siguran jebio samo… »

Vesti dana »