Aljbin Kurti

Zeka: Specijalni sud će pozvati i Kurtija

B92 06.11.2019
Priština -- Milaim Zeka, predsednik Evroatlantske partije, tvrdi da bi i Aljbin Kurti, mogao da dobije poziv za saslušanje u Specijalnom sudu za zločine tzv. OVK. Zeka kaže da bi taj sud u Hagu mogao da podigne do 200 optužnica protiv bivših… »

Kurti: Srpska lista neće biti deo nove Vlade Kosova

Beta 06.11.2019
Lider Samoopredeljenja i budući premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da Srpska lista neće biti deo nove vlade Kosova, ali da će jedan ministar, kako je propisano Ustavom, biti iz srpske zajednice na Kosovu. "Poštovaću Ustav, ali pravim sadržinsku… »

Njegova karijera je građena na velikoalbanskoj ideji i mržnji prema Srbiji! Đurić osuo paljbu po Kurtiju!

Pravda 06.11.2019
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, podsećajući da je danas godišnjica uvođenja anticivilizacijskih taksi Prištine na robu iz centralne Srbije, istakao je verovanje da, ako Aljbin Kurti bude odlučivao o tome, to neće biti… »

Kurti: Pravimo vladajuću koaliciju u kojoj neće biti potrebni glasovi Srpske liste

Insajder 06.11.2019
U novoj kosovskoj vladi Srpska lista biće u opoziciji, a to što jedan ministar mora da bude iz srpske zajednice, ne znači da će on biti u koaliciji, rekao je za N1 predsednik Samoopredeljenja i kandidat za premijera Kosova Aljbin Kurti. Govoreći o… »

N1: Tokom emitovanja intervjua s Kurtijem ponovo ubačeni leci u naše dvorište

Insajder 06.11.2019
Nepoznate osobe ponovo su bacile letke u dvorište televizije N1 u toku emisije u kojoj je gost bio Aljbin Kurti, predsednik Samoopredeljenja i kandidat za premijera Kosova, saopštila je N1. „Ovog puta na lecima su bile fotografije albanskog premijera… »

Đurić: Kurti gura ceo region u 1999. godinu

B92 06.11.2019
Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio je da Aljbin Kurti okreće točak istorije unazad i živi u 1999. godini, u koju gura i ceo region. Kako navodi Đurić, Kurti gura ceo region u 1999. godinu svojom nespremnošću za dijalog… »

Kurti o dijalogu, razgraničenju, taksama

RTV 06.11.2019
PRIŠTINA - Lider Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, izjavio je "da će dijalog sa Beogradom o rešenju kosovskog pitanja voditi on, kao premijer, te da nije protiv dijaloga, ali jeste, kako kaže, protiv dijaloga bez principa". Za dijalog sa… »

Đurić: Kurti gura ceo region u 1999. godinu

Dnevnik 06.11.2019
BEOGRAD: Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da Aljbin Kurti okreće točak istorije unazad i živi u 1999. godini, u koju gura i ceo region svojom nespremnošću za dijalog, željom za stvaranje velike Albanije i… »

Kurti o dijalogu, razgraničenju, taksama, SL …

Dnevnik 06.11.2019
PRIŠTINA: Lider Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, izjavio je večeras da će dijalog sa Beogradom o rešenju kosovskog pitanja voditi on, kao premijer, te da nije protiv dijaloga, ali jeste, kako kaže, protiv dijaloga bez principa. Za dijalog sa… »

"Srpska lista neće biti deo nove Vlade Kosova"

B92 06.11.2019
Beograd -- Lider Samoopredeljenja i budući premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da Srpska lista neće biti deo nove vlade Kosova. Kurti je dodao i da će jedan ministar, kako je propisano Ustavom, biti iz srpske zajednice na Kosovu. "Poštovaću… »

Vesti dana »