Aljbin Kurti

Albanci se spremaju za rat?! Sa juga poslata jeziva poruka Srbiji!

Alo pre 22 dana
Skandalozno! Kandidat za premijera tzv. Kosova iz pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti objavio je juče, u nedelju 22. septembra, na tviteru da Kosovo ne može ostati mirno dok najbliže okruženje investira milijarde u vojno naoružanje i najavio da će… »

Kurti napravio plan ako postane premijer tzv. Kosova: "Investiraćemo 400 miliona evra u našu vojsku"

Telegraf pre 23 dana
Kurti je napisao na svom Tviter nalogu da tzv. Kosovo ne može ostati mirno dok najbliže okruženje investira milijarde u vojno naoružanje. Aljbin Kurti, kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija ispred pokreta Samoopredeljenje na… »

Kurti: Za vojsku 400 miliona evra u naredne četiri godine

IndeksOnline pre 23 dana
KOSOVSKA MITROVICA – Aljbin Kurti, kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija ispred pokreta Samoopredeljenje na narednim izborima, danas je izjavio da će u slučaju da bude izabran u sledeće četiri godine investirati 400 miliona evra… »

Radi Trajković interesi kosmetskih Srba na poslednjem mestu

Studio B pre 24 dana
Rada Trajković, najbliža saradnica Dragana Đilasa kojoj je, shodno svom nepostojećem planu za Kosovo, poverio vodeću funkciju predsednika Saveza za Kosovo, ponovo je pokazala da su joj interesi kosmetskih Srba na poslednjem mestu. I ne samo to… »

Stala na stranu Albanaca! Ovom izjavom podržala mržnju prema Srbima! (video)

Alo pre 24 dana
Najpre se združila s Aljbinom Kurtijem. Rada Trajković, najbliža saradnica Dragana Đilasa, kojoj je poverio vodeću funkciju predsednika Saveza za Kosovo, ponovo je pokazala da su joj interesi kosovskih Srba na poslednjem mestu. Ona je u jednom… »

Vlada Kosova će voditi dijalog sa Srbijom

Danas pre 28 dana
Dijalog o normalizaciji odnosa Kosova i Srbije i pristup tom procesu jedna je od glavnih tema kandidata za budućeg premijera Kosova u predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima 6. oktobra. Dva kandidata političkih partija koje su u prošlom… »

Kosovo sada nije u mogućnosti da se pridruži Albaniji

Politika pre 28 dana
Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija iz Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da takozvano „Kosovo ima pravo da se pridruži Albaniji, ali da to danas nije mogućnost”. „Unija između dve zemlje je složeno pitanje… »

Svi kandidati za premijera Kosova zaokupljeni istom temom

Vesti online pre 28 dana
Pristup dijalogu i normalizacija odnosa Beograda i Prištine jedna je od centralnih tema za većinu kandidata za premijera tzv. Kosova na predstojećim prevremenim parlamentarnim izborima, 6. oktobra. Dva, od pet kandidata za premijera, Vjosa Osmani iz… »

Vesti: Afera „Reket“ na crnogorski način (video)

Sputnik pre 28 dana
Pratite vesti Radija Sputnjik. Večeras u vestima: Kako su dronovi koji su napali naftno postrojenje u Saudijskoj Arabiji ostali neprimećeni, i šta je Putin stvarno poručio Rijadu kada je rekao da treba da nabavi protivraketni sistem S-400? Zbog čega… »

Kurti: Kosovska himna je čudna, a zastava greška

Sputnik pre 28 dana
Himna Kosova se zove „Evropa“ i nema teksta, a zastava Kosova nema ni istorijsku, ni neku drugu vrednost osim geografske, rekao je vođa pokreta „Samoopredeljenje“ Aljbin Kurti, gostujući u specijalnom izdanju emisije „Presing“ posvećenoj… »

Vesti dana »