Aljbin Kurti - vesti

Još jednom iza rešetaka! Ponovo uhapšeni političari Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi!

BK TV ponedeljak, 27. novembar 2017.
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1 pozivajući se na Ljajmi.net. Informaciju o njihovom ponovnom hapšenju... »

Ponovo uhapšeno dvoje poslanika Samoopredeljenja

Insajder ponedeljak, 27. novembar 2017.
Poslanici Samoopredeljenja - Aljbin Kurti i Donika Kadaj-Bujupi ponovo su uhapšeni nakon što su sinoć prekršili meru kućnog pritvora, prenosi Kossev navode prištinskih medija, pozivajući se na saopštenje Kosovske policije, iz kojeg navode da su dvoje poslanika privedeni na osnovu naloga suda.
Oni su, uprkos merama kućnog pritvora, sinoć učestvovali na organizovanom skupu na glavnom trgu u Prištini. Kurti je tom prilikom održao govor pred prisutnim aktivistima i pristalicama Samoopredeljenja, koji su izašli u grad da... »

Ponovo uhapšeni Kurti i Bujupi

Alo ponedeljak, 27. novembar 2017.
Alo: Ponovo uhapšeni Kurti i Bujupi
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1 pozivajući se na Ljajmi.net.
Informaciju o njihovom ponovnom hapšenju je za Ljajmi.net potvrdila portparolka policije za region Priština Fljora Ahmeti. Ona je rekla da je do hapšenja došlo nakon izdavanja naloga suda. , pošto nekoliko puta nisu došli na... »

Najveći albanski ekstremista prekršio kućni pritvor: Ponovo uhapšeni Kurti i Bujupi

Srbija danas ponedeljak, 27. novembar 2017.
Kurti i Kadaj Bujupi su uhapšeni u petak, a zatim im je određena mera kućnog pritvora
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1... »

Aljbin Kurti u kućnom pritvoru

BK TV subota, 25. novembar 2017.
Kosovski Apelacioni sud ukinuo je pritvor od 30 dana za troje poslanika pokreta Samoopredeljenja i izrekao Aljbinu Kurtiju i Doniki Kadaj Bujupi meru kućnog pritvora. Sud je takođe odlučio da treća poslanica Aljbuljena Hadžiju bude puštena da se brani sa slobode, saopštio je portparol Apelacionog... »

Aljbin Kurti uhapšen ispred Skupštine Kosova

N1 Info petak, 24. novembar 2017.
Osnivač i bivši lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti uhapšen je ispred ulaza u Skupštinu Kosova. Uhapšene su i poslanice Samoopredeljenja Donika Kadaj Bujupi i Aljbuljena Hadžiju, a njima je određen pritvor od mesec dana.
Izvor: N1 Kako javlja reporterka N1, on je uhapšen po nalogu tužioca nakon što se nije pojavio na suđenju zbog upotrebe suzavca na sednicama parlamenta. Policija je tokom hapšenja koristila suzavac i fizičku silu pošto su... »

Uhapšen Aljbin Kurti zbog neodazivanja na sudske pozive

Beta petak, 24. novembar 2017.
Kosovska policija uhapsila je jutros u Prištini poslanika Samoopredeljenja Aljbina Kurtija pošto se nije odazivao na sudjenje koje se protiv njega i još trojice poslanika tog pokreta vodi u vezi sa korišćenjem suzavca u Skupštini Kosova 2015. godine. Po nalogu Osnovnog suda u Prištini, uhapšeni su... »

Kurti uhapšen ispred skupštine Kosova

Sputnik petak, 24. novembar 2017.
Poslanik pokreta Samoopredeljenje u kosovskoj skupštini Aljbin Kurti uhapšen je ispred zgrade skupštine, javlja RTK 2.
Navodi se da su, osim Kurtija, uhapšene i dve poslanice tog pokreta Aljbuljena Hadžiju i Donika Kadaj Bujupi. Kosovska policija saopštila je u sredu da traga za poslanikom Kurtijem na osnovu naloga za hapšenje koji je izdao... »

Uhapšen Aljbin Kurti

Nedeljnik petak, 24. novembar 2017.
Kurti je ranije već privođen na ročište zbog bacanja suzavca
Osnivač i bivši lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti uhapšen je ispred ulaza u Skupštinu Kosova. Kako javlja reporterka N1, on je uhapšen po nalogu tužioca nakon što se nije pojavio na suđenju zbog upotrebe suzavca na sednicama parlamenta. Podsetimo, Kurti je ranije već... »

Uhapšen Kurti i dve poslanice

Alo petak, 24. novembar 2017.
Alo: Uhapšen Kurti i dve poslanice
Poslanik pokreta Samoopredeljenje u kosovskoj skupštini Aljbin Kurti uhapšen je jutros ispred zgrade skupštine, javlja RTK2.
Navodi se da su, osim Kurtija, uhapšene i dve poslanice tog pokreta Aljbuljena Hadžiju i Donika Kadaj Bujupi. Kosovska policija saopštila je u sredu da traga za poslanikom Kurtijem na osnovu naloga za hapšenje koji je izdao... »

©2019 Netmark d.o.o.