Aljbin Kurti

Norvežanka koja proučava terorizam: Ovo je žena Aljbina Kurtija, a dospeli su u žižu zbog ogromnih zarada

Blic pre 12 dana
Aljbin Kurti i njegova stranka "Samoopredeljenje" osvojili su najviše glasova na nedeljnim izborima održanim na Kosovu. O njegovoj biografiji dosta se zna, a u srpskoj javnosti je ostao upamćen kao osuđeni za rušenje teritorijalnog integriteta SRJ… »

Vulin: Kurti će morati da prihvati da ne može bez Srba

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Aljbin Kurti će morati da prihvati da bez Srba nema odlučivanja, a samim tim ni bez Beograda, ni bez Vlade Srbije i bez ujedinjenih Srba niko na Balkanu ne može ništa da učini, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin. Vulin je… »

Misteriozna žena aljbina kurtija: Norvežanka proučava terorizam, a udata je za šiptarskog ekstremistu

Pravda pre 13 dana
Aljbin Kurti i njegova stranka "Samoopredeljenje" osvojili su najviše glasova na nedeljnim izborima održanim na KiM. O njegovoj biografiji dosta se zna, a u srpskoj javnosti je ostao upamćen kao osuđeni za rušenje teritorijalnog integriteta SRJ… »

Šamarčina: Američki i nemački ambasador "odbili" Kurtija - nema fotografisanja ispred albanske zastave! (foto)

Pravda pre 13 dana
Američki i nemački ambasadori "odbili" su da se fotografišu sa Kurtijem u kancelariji gde se vidi albanska zastava, piše Kossev pozivajući se na "Zeri". Vođa Pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, u svojoj kancelariji i dalje drži samo (albansku)… »

Moj susret sa Aljbinom Kurtijem

Talas pre 12 dana
Pre nešto više od 10 godina, ušla sam u malo dvorište jedne oronule kuće, u delu Prištine koji se zove Gradić Pejton. U tom dvorištu na jednoj hoklici sedeo je tada tridesettrogodišnji Aljbin Kurti. Nije mi u tom trenutku padalo na pamet da taj… »

Aljbin Kurti moraće da prihvati da bez Srba, Beograda i Vlade Srbije nema odlučivanja

Studio B pre 12 dana
Izjava Aljbina Kurtija da ne želi da razgovara sa Srpskom listom jer ne priznaje nezavisno Kosovo nastavak je nepoštovanja Briselskog sporazuma, smatraju ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin. Oni kažu da Kurti želi privatne Srbe koji nisu… »

Aljbin Kurti – levičar, nacionalista ili revolucionar?

Talas pre 12 dana
Aljbin Kurti, potencijalni premijer kosovske vlade, probudio je veliku znatiželju srpske javnosti. Razni mediji su ga okarakterisali kao “ buntovnog pobednika”, “kosovskog Če Gevaru”, a na društvenim mrežama su ga nazvali ekstremnim levičarem… »

Ko je Nenad Rašić - Kurtijev Srbin?

Večernje novosti pre 13 dana
Favorit za novog prištinskog premijera je našao zamenu u čoveku čija je koalicina lista "Sloboda" osvojila 719 glasova ili 0,09 odsto. FAVORIT za novog prištinskog premijera Aljbin Kurti izbacio je u javnost Nenada Rašića kao svog prvog pika za… »

Vulin:Kurti će morati da prihvati da ne može bez Srba

Studio B pre 13 dana
Aljbin Kurti će morati da prihvati da bez Srba nema odlučivanja, a samim tim ni bez Beograda, ni bez Vlade Srbije i bez ujedninjenih Srba niko na Balkanu ne može ništa da učini, izjavio ministar odbrane Aleksandar Vulin. Vulin je novinarima u… »

Aljbin Kurti – proslava sa zastavama Albanije

Dojče vele pre 13 dana
Štampa na nemačkom i danas komentariše pobedu pokreta Samoopredeljenje na izborima na Kosovu. Podseća se na velikoalbanske ideje Aljbina Kurtija, ali i na to da je on nepotkupljivi borac protiv korupcije i nepotizma. „Sledeći šef kosovske… »

Vesti dana »

Đurić: Nipodaštavajući ZSO, Kurti nipodaštava EU

N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih

Naruhito objavio da stupa na presto

Danas pre 4 satajoš 20 povezanih

Pretio i potegao pištolj: Policija ga uhapsila, sud odredio pritvor

Večernje novosti pre 8 minutajoš 18 povezanih

Junker: Bregzit je gubljenje vremena i energije

Politika pre 39 minutajoš 16 povezanih