Aljbin Kurti - vesti

Otkrio da li je spreman i na rat: Kurti traži ujedinjenje Kosova i Albanije (video)

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.
- Želeli bismo da imamo pravo da se ujedinjavamo sa Albanijom na demokratski i miran način - kaže Kurti
Kosovo treba da ima pravo da se na referendumu izjasni o ujedinjenju sa Albanijom, kaže u intervjuu za DW Aljbin Kurti, poslanik Samoopredeljenja, koji je govorio i zašto odbacuje briselski dijalog i Zajednicu srpskih opština.... »

Nova provokacija Kurtija: Kosovo na referendumu treba da se izjasni o ujedinjenju sa Albanijom

BK TV četvrtak, 7. decembar 2017.
"Želeli bismo da imamo pravo da se ujedinjavamo sa Albanijom na demokratski i miran način - znači, ne bismo počeli treći balkanski rat", rekao je Kurti za Dojče vele. Poslanik Samoopredeljenja Aljbin Kurti smatra da Kosovo treba na referendumu da se izjasni o ujedinjenju sa Albanijom, jer je od te... »

Kurti: Kosovo ujediniti sa Albanijom, jer su ga nasilno odvojile velike sile

Alo četvrtak, 7. decembar 2017.
Alo: Kurti: Kosovo ujediniti sa Albanijom, jer su ga nasilno odvojile velike sile
Poslanik Samoopredeljenja Aljbin Kurti smatra da Kosovo treba na referendumu da se izjasni o ujedinjenju sa Albanijom, jer je od te zemlje odvojeno, kako kaže, "nasilnim, nedemokratskim putem od strane velikih sila".
"Želeli bismo da imamo pravo da se ujedinjavamo sa Albanijom na demokratski i miran način - znači, ne bismo počeli treći balkanski rat", rekao je Kurti za Dojče vele. Upitan da prokomentariše ideju o podeli Kosova ili razmeni... »

Aljbin Kurti: Ovo su poslednji udarci vlasti

Danas sreda, 29. novembar 2017.
* Prošlo je vreme kad su nas držali mesecima i godinama u zatvoru, poručuje naš sagovornik
Vlast na Kosovu goni naš pokret otkako smo se "rodili" 2005. godine. Posle i pre policije tu su tužioci i sudije. A iznad i ispod njih poznati političari i njihovi ne baš poznati državni službenici. Pošto su propali napadi... »

Najveći albanski ekstremista opet uhapšen: Kurti prekršio meru kućnog pritvora

Telegraf utorak, 28. novembar 2017.
Portparolka policije za region Prištine Fljora Ahmeti rekla je da do hapšenja došlo nakon izdavanja naloga suda
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1... »

Još jednom iza rešetaka! Ponovo uhapšeni političari Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi!

BK TV ponedeljak, 27. novembar 2017.
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1 pozivajući se na Ljajmi.net. Informaciju o njihovom ponovnom hapšenju... »

Kurti ponovo uhapšen

Danas utorak, 28. novembar 2017.
Poslanici Samoopredeljenja Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su u nedelju uveče prekršili mere kućnog pritvora i izašali kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima. Ovu vest je za Ljajmi.net potvrdila portparolka policije za... »

Ponovo uhapšen Aljbin Kurti

N1 Info ponedeljak, 27. novembar 2017.
Pošto su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede Samoopredeljenja na lokalnim izborima u Prištini, poslanici tog pokreta Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi ponovo su uhapšeni, javila je televizija RTK1 pozivajući se na portal "Lajmi".
Informaciju o njihovom ponovnom hapšenju je za Lajmi potvrdila portparolka policije za region Priština Fljora Ahmeti. Ahmeti je rekla da je do hapšenja došlo nakon izdavanja naloga suda. Kurti i Kadaj Bujupijeva su uhapšeni u... »

Aljbin Kurti ponovo uhapšen

Mondo ponedeljak, 27. novembar 2017.
Poslanici Samoopredeljenja Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su u nedelju uveče prekršili mere kućnog pritvora i izašali kako bi prisustvovali proslavi pobede te partije u Prištini na lokalnim izborima.
Foto: AP photo Albin Kurti Ovu vest je za Ljajmi.net potvrdila portparolka policije za region Priština Fljora Ahmeti. Ona je rekla da je do hapšenja došlo posle izdavanja naloga suda. Kurti i Kadaj Bujupi su uhapšeni u petak, a... »

Ponovo uhapšeni Kurti i Bujupi

Alo ponedeljak, 27. novembar 2017.
Alo: Ponovo uhapšeni Kurti i Bujupi
Poslanici pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i Donika Kadaj Bujupi uhapšeni su ponovo nakon što su prekršili mere kućnog pritvora kako bi prisustvovali proslavi pobede ove partije u Prištini na lokalnim izborima, javlja RTK1 pozivajući se na Ljajmi.net.
Informaciju o njihovom ponovnom hapšenju je za Ljajmi.net potvrdila portparolka policije za region Priština Fljora Ahmeti. Ona je rekla da je do hapšenja došlo nakon izdavanja naloga suda. , pošto nekoliko puta nisu došli na... »

©2019 Netmark d.o.o.