Aljbin Kurti - vesti

Kurti: Haradinajeva vlada je pala, Srbija najveći problem

Večernje novosti utorak, 24. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1... »

Zlokobna ideja: Albanci, Hrvati i Bošnjaci formiraju savez protiv Srba

Srbija danas utorak, 24. april 2018.
Srbija im smeta vekovima
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je... »

"Haradinajeva vlada pala, Srbija nam je najveći problem, Tači u strahu..."

BK TV utorak, 24. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje, Aljbin Kurti, kaže da vlada Ramuša Haradinaja nema većinu, da je ona već pala i da je pitanje vremena kada će biti raspisani vanredni parlamentarni izbori. Kurti je u intervjuu za TV1 BiH rekao da Srpska lista, koja je podržala Haradinajevu vladu, nije ni... »

Lažna država Kosovo puca po šavovima: Kurti traži parlametarne izbore ili rušenje tzv. vlade

Srbija danas utorak, 10. april 2018.
Sukob sve veći
Predsednik opozicionog Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, poručio je danas da je taj pokret spreman za održavanje vanrednih parlamentarnih izbora što je pre moguće. - Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za... »

Kurti: Novi izbori ili rušenje vlade

B92 utorak, 10. april 2018.
B92: Kurti: Novi izbori ili rušenje vlade
Priština -- Predsednik opozicionog Samoopredeljenja Aljbin Kurti poručio je da je taj pokret spreman za vanredne parlamentarne izbore što je pre moguće.
"Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za pokretanje inicijative za rušenje vlade", napisao je Kurti na Fejsbuku. Kurti je naveo nekoliko razloga zbog kojih bi vladu Ramuša... »

Albanci ruše Haradinaja!

BK TV utorak, 10. april 2018.
Predsednik opozicionog Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, poručio je danas da je taj pokret spreman za održavanje vanrednih parlamentarnih izbor što je pre moguće. "Samoopredeljenje je za to da se što je pre moguće raspišu prevremeni parlamentarni izbori ili za pokretanje inicijative za rušenje... »

Kurti: Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

Sputnik četvrtak, 5. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti smatra da prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN.
Učestvujući na konferenciji „Scenario velikog finala između Srbije i Kosova“, Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u odnosu na Beogradu, ali da je, kako smatra, „Kosovo je dobilo mnogo manje od Srbije tokom... »

Kurti: Prioritet ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN

Vesti online četvrtak, 5. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti smatra da prioritet Prištine treba da bude ujedinjenje Mitrovice, a ne stolica u UN.
Učestvujući na konferencji "Scenario velikog finala između Srbije i Kosova", Kurti je ocenio da bi Priština trebalo da bude u prednosti u odnosu na Beogradu, ali da je, kako smatra, "Kosovo je dobilo mnogo manje od Srbije tokom... »

Razdor na konferenciji o Kosovu: Tači i Kurti se ignorisali

Vesti online četvrtak, 5. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i kosovski predsednik Hašim Tači nisu se pozdravili na konferenciji o Kosovu, piše Koha.
Kako navode, na konferenciji "O odnosima Kosova i Srbije", koje je organizovao Institut za evropske poslove i razvoj, učestvuje i kosovski premijer Ramuš Haradinaj, kao i ambasador SAD Kreg Delavi. Kurti i Haradinaj su sedeli... »

Tači došao i nije se pozdravio, Kurti ga ignorisao

Sputnik četvrtak, 5. april 2018.
Lider opozicionog pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti i kosovski predsednik Hašim Tači nisu se pozdravili na konferenciji o Kosovu, piše Koha.
Kako navode, na konferenciji „O odnosima Kosova i Srbije“, koje je organizovao Institut za evropske poslove i razvoj, učestvuje i kosovski premijer Ramuš Haradinaj, kao i ambasador SAD Kreg Delavi. Kurti i Haradinaj su sedeli... »

Kvitova srušila domaću nadu

Mozzart sport  pre 27 minuta  još 20 povezanih

Žena poginula u požaru u Nišu

N1 Info  pre 22 minuta  još 14 povezanih

Počeo Svetski ekonomski forum u Davosu

Dnevnik  pre 21 minut  još 13 povezanih

Nema šansi za pronalaženje preživelih u nesreći u Kerču

Radio 021  pre 1 sat  još 9 povezanih