Aljbin Kurti

Kurti : Neću predati dužnost Avdulahu Hotiju

Mondo pre 31 dan
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima… »

Fantomsko Kosovo pred haosom: Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!

Kurir pre 31 dan
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »

Kurti: Neću predati dužnost Hotiju koga sam smenio

Nova pre 31 dan
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. “Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »

Kurti: Neću predati dužnost onome koga sam smenio sa funkcije zamenika premijera

Novi magazin pre 31 dan
Bivši premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. "Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za premijera, a… »

Lažna država pred potpunim haosom! Kurti najavljuje da neće predati dužnost premijera!

Srbija danas pre 31 dan
Bivši tzv. premijer Kosova, Aljbin Kurti, u video obraćanju građanima Kosova je rekao da sutra neće predati dužnost Avdulahu Hotiju, koga je smenio sa funkcije prvog zamenika premijera. - Danas su prošla četiri meseca otkako sam izabran za… »

Lajčak najavljuje nastavak dijaloga, Beograd čeka potez Hotijeve vlade

Insajder 03.06.2020
Nova vlada Kosova najavila je ukidanje mera koje je prema Beogradu uveo prethodni premijer Aljbin Kurti, čime bi trebalo da bude otklonjena glavna prepreka za nastavak Briselskog dijaloga. Prema najavama iz Brisela koje prenosi Radio slobodna Evropa… »

Veselji: Kurti deli Albance

Danas 02.06.2020
Vršilac dužnosti kosovskog premijera Aljbin Kurti poziva na nacionalno jedinstvo, a istovremeno „deli Albance“, napisao je lider Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji i poručo da je Kurti otvorio granicu sa Srbijom, a zatvorio je sa… »

PKS: Odluka Kurtijeve vlade problem i za privrednike u EU

B92 02.06.2020
Beograd -- Odluka odlazeće prištinske vlade da uvede dodatne uslove za ulazak srpske robe na KiM, nije problem samo za Srbiju već i za brojne države unutar i van EU. Na to je upozorio savetnik predsednika Privredne komore Srbije Nenad Ă�urđević… »

PKS: Odluka Kurtijeve vlade problem i za privrednike u EU

RTV 02.06.2020
KOSOVSKA MITROVICA - Odluka odlazeće prištinske vlade da uvede dodatne uslove za ulazak srpske robe na Kosovo i Metohiju, nije problem samo za Srbiju već i za brojne države unutar i van Evropske unije, upozorava savetnik predsednika Privredne komore… »

Tači: Kurti zloupotrebio policiju - otvorio granicu sa Srbijom, a zatvorio sa Albanijom

Pravda 02.06.2020
Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači objavio je na Fejsbuku da je vršilac dužnosti premijera Aljbin Kurti zloupotrebio tzv. Kosovsku policiju. Kako je naveo, Kurti je zloupotrebio policiju jer je naredio da građani koji uđu iz Albanije budu poslati u… »

Vesti dana »