Aljbin Kurti

"Radiš za Srbe" Sevaju varnice između bivšeg i sadašnjeg premijera lažne države!

Pravda 06.06.2020
Vođa pokreta Samoopredeljenje i bivši premijer lažne države Kosovo, koji je uveo "reciprocitet" u zamenu za ukidanje takse, Aljbin Kurti, reagovao je nakon što je vlada Avdulaha Hotija ukinula "mere reciprociteta". Kurti je na Fejsbuku napisao da je… »

Kurti: Vlada koja služi Srbiji radi i u subotu

B92 06.06.2020
Predsednik Samoopredeljenja Aljbin Kurti je rekao da vlada u subotu održava sastanke radi ukidanja reciprociteta prema Srbiji. Izjava dolazi nakon odluke premijera Kosova Avdulaha Hotija da ukine reciprocitet sa Srbijom "I nezakonita za Kosovo i u… »

"Radiš za Srbe" Sevaju varnice između bivšeg i sadašnjeg premijera lažne države

Srbija danas 06.06.2020
Kurti smatra da je Hotijeva vlada nelegalna. Vođa pokreta Samoopredeljenje i bivši premijer lažne države Kosovo, koji je uveo "reciprocitet" u zamenu za ukidanje takse, Aljbin Kurti, reagovao je nakon što je vlada Avdulaha Hotija ukinula "mere… »

Tači pozdravio odluku o ukidanju reciprociteta u odnosima sa Srbijom

Novi magazin 06.06.2020
Predsednik Kosova Hašim Tači je pozdravio današnju odluku Vlade Kosova za ukidanje reciprociteta u odnosima sa Srbijom i ocenio da su njom ukinute sve barijere koje je Srbija, kako je naveo, koristila kao izgovor za blokiranje dijaloga za normalizaciju… »

Kurti: Nezakonita i štetna odluka o ukidanju reciprociteta

Danas 06.06.2020
Bivši premijer Kosova Aljbin Kurti ocenio je da je današnja odluka Vlade Kosova da ukine mere reciprociteta protiv Srbije nezakonita i štetna. On je na fejsbuku napisao da Kosovo radi i vikendom samo da bi Srbiji ukinulo reciprocitet i da je današnjom… »

Kurti: Hotijeva vlada nelegalna i u službi Srbije

RTS 06.06.2020
Vođa pokreta Samoopredeljenje i bivši kosovski premijer koji je uveo "reciprocitet" u zamenu za ukidanje takse Aljbin Kurti reagovao je nakon što je vlada Avdulaha Hotija ukinula "mere reciprociteta". Aljbin Kurti je na na Fejsbuku napisao da je vlada… »

Kurti: Nezakonita i štetna odluka o ukidanju mere reciprociteta

N1 Info 06.06.2020
Bivši premijer Kosova Aljbin Kurti ocenio je da je odluka Vlade Kosova da ukine mere reciprociteta protiv Srbije nezakonita i štetna. On je na fejsbuku napisao da "Kosovo radi i vikendom samo da bi Srbiji ukinulo reciprocitet" i da je današnjom odlukom… »

Kurti: Rade i subotom da bi ukinuli reciprocitet

Nova 06.06.2020
Predsednik pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti osudio je danas odluku vlade novog premijera Avdulaha Hotija da ukine reciprocitet u odnosima s Beogradom. “I nezakonita za Kosovo i u službi Srbije. Čak i u subotu rade i održavaju sednice samo da bi… »

Veselji: Vlada danas uklonila lažnu odluku o reciprocitetu

Nova 06.06.2020
Predsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji je reagujući na današnju odluku Vlade Kosova o ukidanju reciprociteta u odnosima sa Srbijom, ocenio da se reciprocitet, porezi, razgraničenje i dijalog kontinuirano zloupotrebljavaju za interese… »

Veselji (DPK): Vlada danas uklonila lažnu odluku o reciprocitetu

Novi magazin 06.06.2020
Predsednik Demokratske partije Kosova (DPK) Kadri Veselji je reagujući na današnju odluku Vlade Kosova o ukidanju reciprociteta u odnosima sa Srbijom, ocenio da se reciprocitet, porezi, razgraničenje i dijalog kontinuirano zloupotrebljavaju za interese… »

Vesti dana »