Aljbin Kurti

Britanski ambasador se sastao sa Kurtijem

Telegraf pre 6 dana
Ambasador Abot je čestitao Kurtiju na izbornom uspehu. Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva na (tzv.) Kosovu Nikolasom Abotom i šefom Političkog odseka Semjuelom Pajsom, preneo je Klan… »

Kurti: U novembru počinjemo da rešavamo pitanje taksi

Sputnik pre 6 dana
Aljbin Kurti, lider Samopredeljenja, potvrdio je za BHT1 da bi u novembru mogao preuzeti funkciju premijera Kosova, a nakon toga i da počne da rešava pitanja koja se tiču takse na robu iz BiH i Srbije. U tom je smislu najavio direktne razgovore… »

Kurti dao intervju na srpskom, evo šta će prvo uraditi kad preuzme vlast: Želim Srbe u vladi, ali ne iz Srpske liste

Kurir pre 6 dana
Lider Saomoopredeljenja i pobednik izbora na Kosovu i Metohiji Aljbin Kurti izjavio je danas da neće pristati ni na kakvu podelu te teritorije, te da je Kosovo za njega nezavisna država i da o tome nema šta da se pregovara. Kurti je podsetio da je… »

"Niko ne zna epilog dijaloga": Kurti: Nema podele Kosova, a Srpska lista neće nužno dobiti predstavnika u budućoj vladi

Blic pre 6 dana
Aljbin Kurti, predsednik pokreta Samoopredeljenje, stranke koja je pobednik parlamentarnih izbora na Kosovu, kaže da koalicioni pregovori nisu odmakli. Sebe vidi kao budućeg premijera, a za Al Džeziru je govorio i o epilogu dijaloga sa Srbijom i… »

Kurti najavio početak pregovora o taksama

Telegraf pre 6 dana
Kurti je najavio i kada bi mogao da preuzme funkciju premijera privremenih institucija u Prištini. Aljbin Kurti lider Samopredeljenja potvrdio je za "Jedan" BHT1 da bi u novembru mogao preuzeti funkciju premijera privremenih prištinskih institucija, a… »

Kurti se sastao sa Nenadom Rašićem

N1 Info pre 7 dana
Kandidat Pokreta Samoopredeljenje za premijera Aljbin Kurti sastao se sa predstavnikom koalicije Sloboda Nenadom Rašićem. Priština: Sastali se Kurti i Nenad Rašić https://t.co/j4mwGDbYXz Kurti i Rašić su se sastali u jednom hotelu u Prištini… »

Drastične promene u Prištini: Kurti najavio bitno smanjenje broja ministarstava

Blic pre 8 dana
Kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija i lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je da će, ako bude premijer, njegova vlada značajno smanjiti broj ministarstava. Kurti je, prenosi "Gazeta Blic", odlučio da potpuno menja… »

Nije stigao da okrvavi ruke Sudija Danica Marinković: Kurti mi priznao - ubijao bih Srbe!

Večernje novosti pre 7 dana
Lider "Samoopredeljenja" 1991. planirao rat sa Srbijom. Fatmir Ljimaj lično naredio streljanje 100 Srba iz Orahovca. Ljuan Mazreku priznao silovanje i ubistvo devojčice (12) i dečaka (8). ALjBIN Kurti nije stigao da okrvavi ruke jer je uhapšen na… »

Portal: Samoopredelenje i DSK dogovorili podelu ministarstava

Novi magazin pre 7 dana
Samoopredeljenje (SO) i Demokratski savez Kosova (DSK) su finalizirali nacrt sporazuma prema kojem su podeljena ministarstva koja pripadaju jednoj i drugoj partiji u koaliciji koja treba da se ozvaniči nakon što budu sertifikovani rezultati prevremenih… »

Tajni susret u hotelu: Evo s kojim se Srbinom sastao Kurti i zašto

Pravda pre 7 dana
Kandidat za kosovskog premijera Pokreta Samoopredeljenja Aljbin Kurti sastao se danas s predstavnikom koalicije "Sloboda" Nenadom Rašićem. Kako je prenela prištinska Koha, Kurti i Rašić sastali su se u jednom hotelu u Prištini, gde su razgovarali o… »

Vesti dana »

Evropska unija čeka Džonosna

Politika pre 5 satijoš 33 povezane

Otvoren 64. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu

N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih

Drugi poraz Zvezde, Krka slavila posle preokreta

Beta pre 3 satajoš 17 povezanih

Dva Miladina, dva heroja u oslobađanju Beograda

N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

I sledeće nedelje nastavak Miholjskog leta u Srbiji

N1 Info pre 8 satijoš 15 povezanih