Aljbin Kurti

Maršom protiv patrijarhata obeležen Dan žena na Kosovu

Novi magazin pre 1 sat
Medjunarodni dan žena na Kosovu je danas obeležen motom "Marširamo protiv patrijarhata koji ubija". Povrka aktivista organizacija civilnog društva i studenata "Mi marširamo, ne slavimo" prošla je danas ulicama glavnog grada Kosova. Medju njima su… »

Kurti: Što pre

B92 pre 6 sati
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da će formiranje institucija u Prištini biti obavljeno što pre. Kurti, čija je stranka osvojila najviše glasova na vanrednim parlamentarnim izborima, rekao je za T7 televiziju da formiranje… »

Kurti formira vladu sa nesrpskim manjinama

Danas pre 8 sati
Prema konačnim rezultatima, Samoopredeljenje osvojilo 58 od 120 poslaničkih mesta u kosovskoj skupštini Prema konačnim rezultatima koje je Centralna izborna komisija Kosova objavila četvrtog marta, pokret Samoopredeljenje koga predvodi Aljbin Kurti… »

Kurti: Institucije u Prištini će biti formirane što pre

Blic pre 8 sati
Formiranje institucija u Prištini biće obavljeno što pre, kaže lider pokreta "Samoopredeljenje" Aljbin Kurti. Kurti, čija je stranka osvojila najviše glasova na vanrednim parlamentarnim izborima, rekao je za T7 televiziju da formiranje novih… »

Kurti: Formiranje institucija u Prištini biće obavljeno što pre

Kurir pre 8 sati
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je danas da će formiranje institucija u Prištini biti obavljeno što pre. Kurti, čija je stranka osvojila najviše glasova na vanrednim parlamentarnim izborima, rekao je za T7 televiziju da formiranje… »

Kurti: Nova vlast na Kosovu što je pre moguće

N1 Info pre 1 dan
Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti izjavio je u nedelju da će na Kosovu biti formirane institucije što je pre moguće, nakon održanih vanrednih parlamentarnih izbora, prenela je Gazeta ekspres. Kurti je posle sastanka sa Vjosom Osmani… »

“Pogrešno je potceniti Grenelov uticaj, Kurti mora biti vrlo oprezan”

Vesti online pre 1 dan
Bivši šef radne grupe NISMA Biljal Šerifi rekao je da objave Ričarda Grenela na Tviteru ne bi trebalo tretirati kao stavove običnog američkog građanina, jer Grenel ima preko pola miliona pratilaca, među kojima su mnogi uticajni ljudi. Zašto je… »

Vučić: Za Srbiju je najvažnije da Srbi na KiM budu bezbedni

Kurir pre 1 dan
Za Srbiju je najvažnije da Srbi na Kosovu i Metohiji budu bezbedni i da imaju bolji život, poručio je sinoć predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo sa Srbima na KiM u tzv. nezavisnom Kosovu, Vučić je rekao da to… »

Vučićeva poruka Srbima sa kosmeta: Za nas je najvažnije da budete bezbedni i da imate bolji život

Večernje novosti pre 1 dan
ZA SRBIJU je najvažnije da Srbi na Kosovu i Metohiji budu bezbedni i da imaju bolji život, poručio je večeras predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Odgovarajući na pitanje šta bi bilo sa Srbima na KiM u tzv. nezavnisnom Kosovu, Vučić je rekao da… »

Kurtijev plan koči 10 Srba: Kandidat za premijera u Prištini traži prečicu za projekat ujedinjenja sa Albanijom

Večernje novosti pre 2 dana
LIDER "Samoopredeljenja" Aljbin Kurti još nije zaseo u fotelju premijera privremenih institucija na Kosmetu, a već je predstavnike Srba u parlamentu označio kao problem koji se isprečio ostvarivanju težnji da se "Kosovo" ujedini sa Albanijom. Naime… »

Vesti dana »

Kon: Nemam odgovor

B92 pre 26 minutajoš 17 povezanih

Fešta za Novaka, Beograd pozdravlja šampiona (foto)

Mozzart sport pre 38 minutajoš 117 povezanih