Aljbin Kurti - vesti

Kurti: Građani Kosova izolovani zbog korumpiranih političara

Blic pre 2 dana
Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da su građani Kosova i dalje u izolaciji, bez mogućnosti da slobodno putuju u Evropu, i to zbog korumpiranih političara u Prišštini. - Postoji samo jedno reššenje - raspisivanje novih izbora. Ova 2018. godina bila je neuspeššna za kretanje Kosova ka EU... »

Kurti: Haradinaj, Veselji i Hodža da daju ostavke zbog viza

RTS pre 8 dana
RTS: Kurti: Haradinaj, Veselji i Hodža da daju ostavke zbog viza
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je na "Fejsbuku", reagujući na izjavu komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana da je prištinskim vlastima kao datum za liberalizaciju viza određena 2020. godina, poručio da kosovski premijer, predsednik skupštine i ministarka za evropske integracije zbog toga treba da podnesu ostavke.
"Datum liberalizacije u 2018. godini obećali su samo Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji i Durata Hodža", naveo je Aljbin Kurti, prenosi RTK2. Dodaje da je po prvi put jedan visoki zvaničnik EU, misleći na Hana, pomenuo datum... »

Šiptari zaratili! Kurti udario na svoju braću krvnike, jedan datum promenio sve!

Alo pre 8 dana
Alo: Šiptari zaratili! Kurti udario na svoju braću krvnike, jedan datum promenio sve!
Rasulo!
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je na Fejsbuku, reagujući na izjavu komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana da je privremenim prištinskim vlastima kao datum za liberalizaciju viza određena 2020. godina, poručio da tzv.... »

Među Albancima raskol! Sukob lažnih vlasti, traže se ostavke, jedan Datum promenio sve!

Srbija danas pre 8 dana
Potpuno rasulo
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je na Fejsbuku, reagujući na izjavu komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana da je privremenim prištinskim vlastima kao datum za liberalizaciju viza određena 2020. godina, poručio da tzv.... »

Kurti: Sa sadašnjim rukovodstvom Kosova ne možemo očekivati bolje rezultate

Beta pre 22 dana
Predsednik Samoopredeljenja, Aljbin Kurti je danas ocenio da sa sadašnjim rukovodstvom Kosovo ne može da očekuje bolje rezultate od odbijanja prijema u Interpol. Kurti je na Fejsbuku napisao da dok su predsednik Kosova Hašim Tači i ministar inostranih poslova Bedžet Pacoli boravili u Dubaiju,... »

Gotovo! Priznali da nisu država! Međusobni rat Albanaca na Kosovu, svi se urotili protiv zločinaca haradinaja i Tačija!

Srbija danas pre 25 dana
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, optužuje danas lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, i poziva na političku izolaciju Tačija.
Kurti je danas predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojoj bi trebalo najpre razmotriti šta je do sada učinjeno u tom procesu, da se definiše šta Kosovo želi od dijaloga, zatim utvrđivanje... »

Kurti: Tači za fotelju daje sever Kosova, izolujte ga

Mondo pre 26 dana
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, optužuje danas lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti i poziva na političku izolaciju Tačija.
Foto: MONDO, Matio Milojević (ilustracija) Kurti je danas predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojoj bi trebalo najpre razmotriti šta je do sada učinjeno u tom procesu, da se definiše šta... »

Kurti: Tači s Putinom može da razgovara o svom azilu

N1 Info pre 29 dana
Predsednik Samoopredeljenja, Aljbin Kurti je izjavio da predsednik Kosova Hašim Tači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom može da razgovara o svom eventualnom azilu u Rusiji.
"Posle mnogo ustupaka koje je učinio (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću, Tači se slikao sa Putinom. On može da se sa njim dogovori samo o ličnom zahtevu za politički azil u Rusiji“, napisao je Kurti na svom nalogu na... »

"Tači s Putinom može da se dogovara samo o azilu u Rusiji"

B92 pre 29 dana
B92: "Tači s Putinom može da se dogovara samo o azilu u Rusiji"
Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti je rekao da Hašim Tači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom može da razgovara o njegovom eventualnom azilu u Rusiji.
“Posle mnogo ustupaka koje je učinio (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću, Tači se slikao sa Putinom. On može da se sa njim dogovori samo o ličnom zahtevu za politički azil u Rusiji“, napisao je Kurti na svom nalogu na... »

"Novosti" otkrivaju: Ugljanin potpaljuje Rašku na mig Tirane

Večernje novosti pre 35 dana
Provokacije Sulejmana Ugljanina deo dobro koordinisane akcije sa promoterima separatizma u regionu. Na stalnoj vezi sa Virđilom Mučijem, savetnikom u Ambasadi Albanije
SKANDALOZNE izjave lidera Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina, koje direktno udaraju na ustavni poredak Srbije, nisu solo akcije iz političke kuhinje ovog novopazarskog "šerifa", već su deo šire, dobro koordinisane... »

©2018 Netmark d.o.o.