Aljbin Kurti

Kurti: U Vašingtonu će 27. juna biti serviran sporazum

N1 Info 16.06.2020
Lider pokreta Samoopredeljenje (PS) Aljbin Kurti izjavio je da će se na sastanku u Vašingtonu 27. juna predstavnicima Beograda i Prištine "servirati sporazum" i da se nastavak dijaloga odvija na zahtev Srbije. "Nastavak dijaloga je u skladu sa… »

Vlada lažne države zavisi od Srpske liste i svakog njenog poslanika: Kurti poludeo pa otkrio istinu

Srbija danas 13.06.2020
On je, takođe, pozdravio interpelaciju o meri reciprociteta koju traži parlamentarna grupa stranke koju predvodi. Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti tvrdi da tzv. vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa Beogradom, već zavisi od svakog… »

Kurti: Hotijeva vlada zavisi od svakog poslanika Srpske liste

N1 Info 13.06.2020
Lider Pokreta Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je da vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa srpskom vladom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste, preneo je RTK2. Kurti je u intervjuu za Kosova pres ocenio da su Kosovu potrebni novi… »

Kurti: Vlada zavisi od Srpske liste

RTV 13.06.2020
PRIŠTINA - Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti tvrdi da vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa Beogradom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste. Kurti je u intervjuu za Kosovapres naglasio da "uzaludna" vlada, kako on naziva… »

Kurti: Vlada zavisi od Srpske liste

Dnevnik 13.06.2020
PRIŠTINA: Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti tvrdi da vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa Beogradom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste. Kurti je u intervjuu za Kosovapres naglasio da "uzaludna" vlada, kako on naziva… »

Kurti poludeo na "uzaludnu" vladu Hotija: Imate sporazum sa Beogradom!

Pravda 13.06.2020
Lider Pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti tvrdi da tzv. vlada Avdulaha Hotija ne samo da ima sporazum sa Beogradom, već zavisi od svakog poslanika Srpske liste. Kurti je naglasio da "uzaludna" vlada, kako on naziva tzv. Hotijevu vladu, zavisi ne samo… »

Kurti ne odustaje: Izveo hiljade ljudi na ulice Prištine i traži nove izbore (video)

Blic 13.06.2020
Više hiljada građana odazvalo se pozivu opozicionog pokreta Samoopredjeljenje na skup koji je održan na trgu Skenderberg u Prištini, gde je lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti zahtevao nove izbore, javlja reporter "Al Džazire Balkan" sa lica mesta:… »

Pokret Samoopredeljenje: Šta je tajna kosovskog političkog fenomena

Južne vesti 12.06.2020
Reuters Aljbin Kurti pozdravio je svoje pristalice sa terase zgrade Vlade Kosova samo dan pre nego što je smenjen sa te funkcije Od ideje rođene u zatvoru, preko protesta, hapšenja, prevrtanja kamiona, suzavca u Skupštini, pa sve do najkraće vlade -… »

Pokret Samoopredeljenje: Šta je tajna kosovskog političkog fenomena

Radio 021 12.06.2020
Pokret Aljbina Kurtija obeležava 15 godina postojanja svega nekoliko nedelja posle smenjivanja vlade najkraćeg trajanja. Reuters Aljbin Kurti pozdravio je svoje pristalice sa terase zgrade Vlade Kosova samo dan pre nego što je smenjen sa te funkcije Od… »

Pokret Samoopredeljenje: Šta je tajna kosovskog političkog fenomena

BBC News 12.06.2020
Pokret Aljbina Kurtija obeležava 15 godina postojanja svega nekoliko nedelja posle smenjivanja vlade najkraćeg trajanja. Od ideje rođene u zatvoru, preko protesta, hapšenja, prevrtanja kamiona, suzavca u Skupštini, pa sve do najkraće vlade - sve to… »

Vesti dana »

Počela konstitutivna sednica Skupštine Srbije

Danas pre 1 satjoš 24 povezane

Korona besni u Indiji: Dnevno više od 50.000 zaraženih

Vesti online pre 48 minutajoš 23 povezane

Stručnjaci iz Bele kuće: U novoj smo fazi epidemije

Nova pre 35 minutajoš 11 povezanih