Aljbin Kurti - vesti

Među Albancima raskol! Sukob lažnih vlasti, traže se ostavke, jedan Datum promenio sve!

Srbija danas utorak, 4. decembar 2018.
Potpuno rasulo
Lider pokreta Samoopredeljenje Aljbin Kurti je na Fejsbuku, reagujući na izjavu komesara za evropsku susedsku politiku i pregovore o proširenju Johanesa Hana da je privremenim prištinskim vlastima kao datum za liberalizaciju viza određena 2020. godina, poručio da tzv.... »

Kurti: Sa sadašnjim rukovodstvom Kosova ne možemo očekivati bolje rezultate

Beta utorak, 20. novembar 2018.
Predsednik Samoopredeljenja, Aljbin Kurti je danas ocenio da sa sadašnjim rukovodstvom Kosovo ne može da očekuje bolje rezultate od odbijanja prijema u Interpol. Kurti je na Fejsbuku napisao da dok su predsednik Kosova Hašim Tači i ministar inostranih poslova Bedžet Pacoli boravili u Dubaiju,... »

Gotovo! Priznali da nisu država! Međusobni rat Albanaca na Kosovu, svi se urotili protiv zločinaca haradinaja i Tačija!

Srbija danas petak, 16. novembar 2018.
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, optužuje danas lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, i poziva na političku izolaciju Tačija.
Kurti je danas predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojoj bi trebalo najpre razmotriti šta je do sada učinjeno u tom procesu, da se definiše šta Kosovo želi od dijaloga, zatim utvrđivanje... »

Optužbe kosovske opozicije: Kurti: Haradinaj za fotelju dao 8.000 hektara teritorije Kosova, a Tači sever KiM

Blic petak, 16. novembar 2018.
Haradinaj je za svoju fotelju dao 8.200 hektara teritorije Kosova, a Tači za fotelju daje sever, optužuje danas lider Samoopredeljenja, Aljbin Kurti, i poziva na političku izolaciju Tačija. Kurti je danas predložio alternativni program za dijalog sa Beogradom, u četiri koraka, prema kojoj bi... »

Kurti: Tači s Putinom može da razgovara o svom azilu

N1 Info ponedeljak, 12. novembar 2018.
Predsednik Samoopredeljenja, Aljbin Kurti je izjavio da predsednik Kosova Hašim Tači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom može da razgovara o svom eventualnom azilu u Rusiji.
"Posle mnogo ustupaka koje je učinio (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću, Tači se slikao sa Putinom. On može da se sa njim dogovori samo o ličnom zahtevu za politički azil u Rusiji“, napisao je Kurti na svom nalogu na... »

"Tači s Putinom može da se dogovara samo o azilu u Rusiji"

B92 ponedeljak, 12. novembar 2018.
B92: "Tači s Putinom može da se dogovara samo o azilu u Rusiji"
Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti je rekao da Hašim Tači sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom može da razgovara o njegovom eventualnom azilu u Rusiji.
“Posle mnogo ustupaka koje je učinio (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću, Tači se slikao sa Putinom. On može da se sa njim dogovori samo o ličnom zahtevu za politički azil u Rusiji“, napisao je Kurti na svom nalogu na... »

"Novosti" otkrivaju: Ugljanin potpaljuje Rašku na mig Tirane

Večernje novosti sreda, 7. novembar 2018.
Provokacije Sulejmana Ugljanina deo dobro koordinisane akcije sa promoterima separatizma u regionu. Na stalnoj vezi sa Virđilom Mučijem, savetnikom u Ambasadi Albanije
SKANDALOZNE izjave lidera Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejmana Ugljanina, koje direktno udaraju na ustavni poredak Srbije, nisu solo akcije iz političke kuhinje ovog novopazarskog "šerifa", već su deo šire, dobro koordinisane... »

Palmer sa albanskim liderima o sporazumu sa Beogradom

RTS petak, 26. oktobar 2018.
RTS: Palmer sa albanskim liderima o sporazumu sa Beogradom
Zamenik pomoćnika američkog državnog sekretara Metju Palmer okupio je u Prištini predstavnike albanskih vladajućih i opozicionih stranaka, u nameri da se upozna sa njihovom spremnošću za moguće ustupke u postizanju sporazuma sa Beogradom.
Prištinski elektronski mediji prenose da je Palmer na sastanku u ambasadi SAD zatražio od strana da direktno odrede na šta su spremne da odustanu, kako bi došlo do priznavanja između Beograda i Prištine. Sastanku su prisustvovali... »

Kurti: Ovo je protest za ljubav prema našoj zemlji

Novi magazin subota, 29. septembar 2018.
Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti izjavio je danas da protest koji su danas organizovali, nije protest inata ili mrženje prema bilo kome, već skup kojim iskazuju ljubav prema Kosovu.
"Ovo je protest za ljubav prema našoj zemlji. Toliko mnogo volimo Republiku Kosovo, toliko volimo Istočno Kosovo (Preševsku dolinu) tako da se ni pod jednim uslovom niti okolnostima ne pokoravamo tom čoveku (predsedniku Kosova... »

Završen protest protiv Tačija u Prištini

Danas nedelja, 30. septembar 2018.
U Prištini je danas održan protest pripadnika pokreta Samoopredeljenje, koji se protive ideji predsednika Hašima Tačija o korekciji granice sa Srbijom, a okupljanje je proteklo bez incidenata, javila je Radio-televizija Kosova (RTK).
U centru Prištine okupilo se nekoliko hiljada pristalica pokreta Samoopredeljenje iz svih većih gradova na Kosovu, demonstrirajući protiv predloga predsednika Hašima Tačija o korekciji granica sa Srbijom. Demonstranti su, kako se... »

©2019 Netmark d.o.o.