Aljbin Kurti

Avdulah Hoti zvanično preuzeo dužnost premijera Kosova

Glas Amerike pre 31 dan
Avdulah Hoti zvanično je preuzeo dužnost premijera Kosova, od sekretara Vlade, jer se bivši premijer Aljbin Kurti nije pojavio na ceremoniji primopredaje. Analitičar Fatmir Šeholi smatra da je Kosovo izborom nove vlade izašlo iz političke krize, a… »

Hoti preuzeo dužnost premijera Kosova

Danas pre 31 dan
Novoizabrani premijer Kosova Avdulah Hoti danas je, posle državne ceremonije preuzimanja dužnosti, počeo sa radom. Na ceremoniji preuzimanja dužnosti Hotija nije dočekao nijedan zvaničnik prošle vlade, kako je to do sada, inače, bio običaj. Prva… »

Hoti preuzeo dužnost premijera Kosova

Slobodna Evropa pre 31 dan
Novoizabrani premijer Kosova Avdulah Hoti (Avdullah) u četvrtak, 4. juna, počeo je sa radom. Na državnoj ceremoniji preuzimanja dužnosti Hotija, međutim, nije dočekao ni jedan zvaničnik prošle vlade, kako je to do sada inače bio običaj. Prva… »

Održana prva sednica nove kosovske vlade

RTV pre 31 dan
PRIŠTINA - Kosovska vlada na čelu sa Avdulahom Hotijem održala je danas prvu sednicu na kojoj su predstavljeni prioriteti Vlade, a kao glavni cilj je navedeni ekonomski oporavak, jačanje vladavine zakona i unapređenje odnosa sa prijateljskim… »

Hoti preuzeo dužnost i zakazao prvu sednicu vlade Kosova

Blic pre 31 dan
Novoizabrani premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti preuzeo je dužnost i odmah nakon toga sazvao prvu sednicu kabineta. Dužnost mu je predao sekretar Fitim Krasnići, iako je to, prema protokolu, trebalo da uradi opozvani premijer… »

Prvi potezi novog premijera u Prištini: Minut ćutanja za Rugovu i poseta memorijalnom centru Jašariju

B92 pre 31 dan
Priština -- Novoizabrani premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti preuzeo je dužnost i odmah nakon toga sazvao prvu sednicu kabineta. Dužnost mu je predao sekretar Fitim Krasnići, iako je to, prema protokolu, trebalo da uradi… »

Hoti preuzeo dužnost i zakazao prvu sednicu vlade

Mondo pre 31 dan
Novoizabrani premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti preuzeo je dužnost i odmah nakon toga sazvao prvu sednicu kabineta. Novoizabrani premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti preuzeo je dužnost i odmah nakon toga… »

Kurti: Ne prihvatam novu vladu, vratićemo se vrlo brzo

Vesti online pre 30 dana
Lider Samopredeljenja i donedavni premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da je nova vlada koju predvodi funkcioner DSK Avdulah Hoti beskorisna i poručio da će nastaviti borbu i vrlo brzo se vratiti u izvršnu vlast, prenosi Koha. Bivši premijer Kurti… »

Kurti: Ne prihvatam primopredaju, vrlo brzo se vraćam u izvršnu vlast

Blic pre 31 dan
Lider "Samopredeljenja" i dosadašnji vršilac dužnosti premijera Aljbin Kurti izjavio je da je nova vlada koju predvodi funkcioner DSK Avdulah Hoti beskorisna i poručio da će nastaviti borbu i vrlo brzo se vratiti u izvršnu vlast. Kurti je rekao i da… »

Hoti preuzeo dužnost mimo protokola: Zakazana prva sednica kabineta

Srbija danas pre 31 dan
Dužnost mu je predao sekretar Fitim Krasnići, iako je to, prema protokolu, trebalo da uradi opozvani tkzv. premijer Aljbin Kurti. Novoizabrani premijer privremenih prištinskih institucija Avdulah Hoti preuzeo je dužnost i odmah nakon toga sazvao prvu… »

Vesti dana »